Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Yli 20 vuotta toiminut asianajotoimistomme kuuluu Suomen 35 suurimman asianajotoimiston joukkoon. Monet asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua oikeudellisissa ongelmissa, erityisesti yritysjuridiikassa ja yksityishenkiöiden vaativissa asioissa. Tavoitteenamme on ongelmien ennaltaehkäisy. Palvelemme asiakkaitamme englanniksi sekä venäjäksi.

Miksi Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy?

Meille on tärkeää korkeatasoisen palvelun tarjoaminen hyvällä hinta-laatusuhteella. Meillä on selkeät periaatteet sinulle tarjottavien palveluiden tuottamiseksi.

Ura & rekrytointi

Mikäli olet kiinnostunut paikasta joukossamme, ota rohkeasti yhteyttä, sillä juuri sinun osaamistasi vastaava tehtävä saattaa olla odottamassa.

Lue lisää rekrytoinnistamme

Kansainvälisiä yhteyksiä

Asianajotoimisto Lindblad on saksalais-suomalaisen ja venäläis-suomalaisen kauppakamarin jäsen. Meillä on yhteydet paikallisiin asianajotoimistoihin eri puolille maailmaa. Paikallisia asianajajayhteyksiä hyödyntämällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajalla alueella Suomen rajojen ulkopuolella. Osa juristeistamme on asunut ja työskennellyt ulkomailla ennen siirtymistä palvelukseemme.
Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme.

Paikallinen palvelu ja tiimityö tuo tehoa palveluun

Toimistojemme sijainti ja henkilökuntamme määrä eri puolilla Suomea tuovat erinomaisen paikallistuntemuksen ja mahdollistavat paikallisen palvelun asiakkaillemme. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.