Uutiset

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on kasvava, nuorekas ja korkeatasoinen liike- ja siviilijuridiikan eri osa-alueisiin keskittyvä keskikokoinen asianajotoimisto. Ydinaluettamme ovat yrityksille tarjottavat oikeudelliset ratkaisut. Toimimme Tampereella, Helsingissä, Lappeenrannassa, Imatralla, Joensuussa ja Mikkelissä. Kuulumme maailmalaajuiseen itsenäisten asianajotoimistojen Advoc –ketjuun. Lisätietoja: www.lindblad.fi ja www.advoc.com

Haemme Tampereen toimistoomme

LAKIMIESTÄ

Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla siipiä sekä itsenäisen työnkuvan kokeneiden lakimiesten tuella. Tehtävä sopii sekä kokeneelle että avustavalle lakimiehelle. Edellytämme lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä sekä valmiutta työskennellä myös muilla toimistopaikkakunnillamme. Luemme eduksi varatuomarin arvon tai asianajajan aseman samoin kuin kielitaidon sekä kokemuksen kiinteistöjuridiikasta. Odotamme työntekijöiltämme kykyä vastuulliseen, oma-aloitteiseen työskentelyyn, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista työskentelyyn vaihtelevissa tiimeissä ja olosuhteissa. Odotamme valmiutta työskennellä laaja-alaisesti juridiikan eri osa-alueilla.

Tarjoamme eturivin paikan sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja osaamistason mukaisen tehtävien vaatimustason kehittymisen. Meillä annetaan varhain vastuuta toimeksiantojen hoitamisesta. Sovellamme kannustavia palkkausjärjestelyjä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 29.7.2020 kello 12.00 mennessä sähköpostilla rekry@lindblad.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja Markku Lindblad 020 749 8160 markku.lindblad@lindblad.fi tai asianajaja Topi Heinänen 020 749 8176 topi.heinanen@lindblad.fi