Alla Sipanova-Taskinen

Alla Sipanova-Taskinen

Alla Sipanova-Taskinen

yhteyspäällikkö alla.sipanova-taskinen@lindblad.fi Puhelin 020 749 8174

Moskovan Tietoliikenne Korkeakoulu, insinööri 1985, Opetusministeriön päätöksellä myönnetty DI pätevyys Suomessa 1990. Työskenteli vientisihteerin tehtävissä mm. Konseri Suomen Posti Oyj. Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto Controllerin erikoistumisopinnot 2011- 2012, Aalto yliopiston Venäjä-osaaja tutkinto 2012 – 2014.

Palvelut
  • Venäjänkieliset asiakkaatAlla henkilökuvassa

Kerro itsestäsi ja taustastasi; miten olet päätynyt tehtävääsi?

Olen syntynyt Moskovassa, Neuvostoliitossa. Suoritin Moskovassa Tietoliikenne Korkeakoulun ja olin työssä Moskovan pääpostissa teknillisellä osastolla.

Menin naimisiin suomalaisen miehen kanssa ja muutin Suomeen v. 1990. Olen saanut Suomessa DI pätevyyden ja olin pitkään työssä Suomen Postin tytäryhtiössä.

Sen jälkeen sain opiskelupaikan Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta ja opiskelin siellä taloushallintoa ja samaan aikaan aktiivisesti etsin uutta työpaikkaa. Löysin ilmoituksen nykyisestä työpaikastani ja ajattelin, miten mielenkiintoista ja haasteellista olisi työskennellä hyvin koulutettujen ihmisten parissa.

Olen venäjänkielinen työntekijä ja tavanomaisesti työskentelen juristin ja asiakkaan yhteyshenkilönä. Hoidan asiakirjoja, yhteyksiä asiakkaan ja juristin välillä, olen markkinointitiimin jäsen ja pidän jatkuvasti yllä Venäjä-osaajan taitojani. Pari vuotta sitten työn ohessa kouluttauduin työnantajan tuella Aalto-yliopistossa Venäjä-osaajaksi.

Mikä on parasta työssäsi?

Vuosien jälkeen olen yhä iloinen saapuessani omaan työhuoneeseeni.

Päivittäin kohtaan työssäni erilaisia ihmisiä ja heidän mukanaan tuomiaan asioita. Työskentely erilaisten ihmisten kanssa on mitä kiinnostavinta ja haasteellisinta työtä.

Otan jokaisen tulevan asian vastaan vakavasti ja yritän hoitaa niitä kuin ne olisivat omia asioitani.

Minkälaiset jutut kiinnostavat sinua eniten?

Kaikki jutut ovat mielenkiintoisia. Parhaita ovat ne, jotka ovat onnistuneet parhaalla tavalla ja voin olla iloinen työn tuloksesta asiakkaan ja toimiston puolesta.

Mitä teet työn vastapainoksi vapaa-ajallasi?

kuva1

Alla kuvassa keskellä punaisessa kansallispuvussa

Vapaa-aikaani kuuluvat perheeni, koirat, liikunta ja runojen lausuminen ja kirjoittaminen.

Olen aktiivinen kulttuuriseura ”LYYRA”n  jäsen.

Yllä mainittujen asioiden lisäksi toimin valtakunnallisena vapaaehtoisena sovittelijana rikos- ja perhesuhdeväkivallan sovittelijana.

Jos saisit olla päivän kuka tahansa, kuka olisit ja miksi?

Päiväksi olisin jaksanut olla Shivan ”kolmannella silmällä”.

Mitkä ovat kolme asiaa, joista et luopuisi?

Terveydestä, perheestä ja uskosta ihmisten hyvyyteen.