Juhani Tukia

Juhani Tukia toimii pääasiassa Helsingin toimistollamme. Juhanilla on usean vuosikymmenen kokemus yritysten ja yksityishenkilöiden lakiasioiden hoitamisesta.

Juhani Tukia

Juhani Tukia

asianajaja IPR-, kilpailu- ja hankintatiimin vetäjä juhani.tukia@lindblad.fi Puhelin 020 749 8166
Sihteeri

Asiantuntemuksen ydin

Erityisosaamisalueina perintö- ja aviovarallisuusoikeus sekä immateriaalioikeudet

Juhani Tukia on aiemmin hoitanut yritysten ja yksityishenkilöiden lakiasioita oman toimistonsa puitteissa yli 20 vuotta, ja hänen pitkä kokemuksensa kattaa laajan skaalan oikeudellisia tehtäviä.

Tukia erityisen osaamisen aluetta ovat perintöoikeus ja aviovarallisuusasiat avioliiton purkauduttua joko puolison kuoleman tai avioeron johdosta. Tukia on toiminut lukuisissa kuolinpesissä tuomioistuimen määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana, uskottuna miehenä perunkirjoituksissa sekä avustanut asiakkaita aviovarallisuuden ositustilanteissa.

Immateriaalioikeuden (IPR) alalla Juhanilla on kokemusta erityisesti tekijänoikeuksista ja IP-oikeuksien lisensointisopimuksista. Tukia toimii Asianajotoimisto Lindbladin IPR-, kilpailu- ja hankintatiimin vetäjänä.

Kilpailuoikeuden alalta Juhanilla on kokemusta erityisesti julkisten hankintojen kilpailutusten lainmukaisuuden arvioinnissa.

Viimeisimpiä töitäni

Juridista apua perunkirjoitusten tekemisen tueksi

Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Ky on hyödyntänyt Asianajotoimisto Lindbladin osaamista perunkirjoituksiin sekä testamentteihin liittyvissä asioissa jo usean vuoden ajan.

Lue lisää »

Helaform Oy varmistaa jälleenmyyntisopimustensa onnistumisen Lindbladin avulla

Lindblad on tarjonnut kansainvälisesti toimivalle Helaformille konsultaatioapua mm. jälleenmyyntisopimuksiin ja tavaramerkkiasioihin liittyen.

Lue lisää »

Kun perinnönjakoon tarvitaan pesänselvittäjää ja pesänjakajaa

Aina perinnönjako ei onnistu ilman siihen erikoistunutta, kokenutta asianajajaa. Juhani Tukia Asianajotoimisto Lindbladilta hoitaa vuosittain toistakymmentä pesänselvitystä ja -jakoa, periaatteinaan nopeus, järjestelmällisyys ja empatia.

Lue lisää »

Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenet saavat tarvitsemansa juridiset neuvot Lindbladilta

Yleisneuvontasopimuksen ansiosta Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenyrittäjien on helppo pyytää lakiasiantuntijan toimenpidesuosituksia esimerkiksi perunkirjoitusten yhteydessä nouseviin kysymyksiin.

Lue lisää »

Mari Laari

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy avusti yksityishenkilöä autokaupan ongelmien selvittelyssä. ” Ekaa kertaa elämässäni turvauduin asianajajan apuun, enkä todellakaan joutunut pettymään palveluun.” -Mari Laari-

Lue lisää »

Suvi-Trading Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy avusti Suvi-Trading Oy:tä tavaramerkkien omistajamuutosten tekemisessä rekistereihin EUIPO, WIPO ja NIPO.

Lue lisää »

Jäminkipohjan JÄMÄ ry

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy avusti Jäminkipohjan JÄMÄ ry:tä hankintalain alaisen kylävalokuituverkon rakentamisen kilpailutusprosessissa.

Lue lisää »

Noretron Esitystekniikka Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy avusti Noretron Esitystekniikka Oy:tä   tullinimikkeen harhaanjohtavan suomenkielisen teknisen selityskäännöksen aiheuttaman tullitariffiongelman selvittämisessä.

Lue lisää »

img-x12103419-0001

PRT Raksa

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy avusti PRT Raksaa tavaran virheeseen liittyvässä asiassa. “Kiitos tosi paljon. Oli mukava olla asiakkaana ja suosittelemme kyllä kaikille, jos joku oikeusapua tarvitsee. Mielettömän pätevää työtä. KIITOS!” – Veikko ja Gerli Toivonen –

Lue lisää »