Juhani Tukia

Juhani Tukia toimii pääasiassa Helsingin toimistollamme. Juhanilla on usean vuosikymmenen kokemus yritysten ja yksityishenkilöiden lakiasioiden hoitamisesta.

Juhani Tukia

Juhani Tukia

asianajaja IPR-, kilpailu- ja hankintatiimin vetäjä juhani.tukia@lindblad.fi Puhelin 020 749 8166
Sihteeri

Erityisosaamisalueina perintö- ja aviovarallisuusoikeus sekä immateriaalioikeudet

Juhani Tukia on aiemmin hoitanut yritysten ja yksityishenkilöiden lakiasioita oman toimistonsa puitteissa yli 20 vuotta, ja hänen pitkä kokemuksensa kattaa laajan skaalan oikeudellisia tehtäviä.

Tukia erityisen osaamisen aluetta ovat perintöoikeus ja aviovarallisuusasiat avioliiton purkauduttua joko puolison kuoleman tai avioeron johdosta. Tukia on toiminut lukuisissa kuolinpesissä tuomioistuimen määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana, uskottuna miehenä perunkirjoituksissa sekä avustanut asiakkaita aviovarallisuuden ositustilanteissa.

Immateriaalioikeuden (IPR) alalla Juhanilla on kokemusta erityisesti tekijänoikeuksista ja IP-oikeuksien lisensointisopimuksista. Tukia toimii Asianajotoimisto Lindbladin IPR-, kilpailu- ja hankintatiimin vetäjänä.

Kilpailuoikeuden alalta Juhanilla on kokemusta erityisesti julkisten hankintojen kilpailutusten lainmukaisuuden arvioinnissa.

Viimeisimpiä töitäni

Kun perinnönjakoon tarvitaan pesänselvittäjää ja pesänjakajaa

Aina perinnönjako ei onnistu ilman siihen erikoistunutta, kokenutta asianajajaa. Juhani Tukia Asianajotoimisto Lindbladilta hoitaa vuosittain toistakymmentä pesänselvitystä ja -jakoa, periaatteinaan nopeus, järjestelmällisyys ja empatia.

» Lue lisää

Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenet saavat tarvitsemansa juridiset neuvot Lindbladilta

Yleisneuvontasopimuksen ansiosta Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenyrittäjien on helppo pyytää lakiasiantuntijan toimenpidesuosituksia esimerkiksi perunkirjoitusten yhteydessä nouseviin kysymyksiin.

» Lue lisää

Helaform Oy varmistaa jälleenmyyntisopimustensa onnistumisen Lindbladin avulla

Lindblad on tarjonnut kansainvälisesti toimivalle Helaformille konsultaatioapua mm. jälleenmyyntisopimuksiin ja tavaramerkkiasioihin liittyen.

» Lue lisää