8.11.2016

Veronika Ignatjeva, St. Petersburg, Russia

”Asianajotoimisto Lindbladille minut toi surullinen vaihe elämässäni aviomieheni kuoleman johdostoa. Olin sokissa, stressaantunut ja epävarma. Siitä huolimatta jouduin hoitamaan perintöasiat ja niihin liittyvät asiakirjat. Minulla ei ollut mitään tietoa miten perintöasiat hoidetaan Suomessa. Tiesin sen, että minulla on perunkirjoitusta varten 3 kk aikaa. Minulle suositeltiin, että kääntyisin tässä asiassa asianajotoimisto Lindbladin puoleen, minkä teinkin.

Olen todella kiitollinen Alla Sipanova-Taskiselle ja Topi Heinäselle sekä kaikille työntekijöille, jotka ovat hoitaneet minun asiaani. He hoitivat asiani tarkasti, ammattimaisesti ja laadukkaasti. Alustavasti neuvottelimme muutaman kerran puhelimitse ja sähköpostitse Sipanova-Taskisen kanssa ja hän luetteli tarkasti kaikki tarvittavat asiakirjat sekä perehdytti alustavasti prosessiin.

Helpotuksekseni Alla Sipanova-Taskinen puhuu sekä venäjää että suomea ja lisäksi hän toimii tulkkina. Tämän ansiosta sain kaikki tarvittavat asiakirjat kerralla ja yhdellä käynnillä asia oli hoidettu. Minun ongelmani hoidettiin nopeasti, tarkasti, laadukkaasti ja ammattimaisesti. Kenellekään en toivo samanlaista tilannetta, mutta elämä on mitä on ja ongelmatilanteessa, jossa tarvitaan oikeudellista apua, suosittelen kääntymään sellaisen toimiston puolelle kuten Lindblad & Co.”

© 2022 Asianajotoimisto Lindblad