Referenssejä aiheesta "Teknologia - ITC"

Mezzoforte Oy

Mezzoforte Oy on yksi maan suurimmista on-line huutokauppasivustojen ylläpitäjistä. Avustettu on-line huutokauppaan liittyvissä asioissa.


JAMAplan Oy

thumb_jamaplan_logopalvelusopimus

Avustettu JAMAplan Oy:tä IT-palvelusopimusten laadinnassa sekä annettu yrityksen perustamiseen liittyvää oikeudellisesta neuvontaa.


CWP Coloured Wood Products Oy

thumb_mattiropponencwp_logooikeuksien siirto, salassapito

Matti Ropponen, toimitusjohtaja

“Oy CWP Coloured Wood Products Oy on kehittänyt menetelmän, jolla voidaan värjätä puuta aina 45 millimetrin syvyyteen asti. Menetelmä mahdollistaa värien valinnan käyttötarkoituk-sen ja tarpeen mukaan. Asianajotoimisto Lindblad Oy on avustanut CWP:tä mm. puunvärjäysmenetelmän oikeuksien siirrossa ja salassapidossa sekä osakas- ja toimitusjohtajasopimusten laadinnassa ja osakeanneissa ja yleisten toimitusehtojen laadinnassa sekä rahoituskierroksella, jossa pääomasijoittajat tulivat yhtiön osakkaiksi. Asianajotoimisto Lindblad Oy on avustanut CWP:tä monissa asioissa. Mm. rahoituspaketti olisi jäänyt tekemättä, jos Asianajotoimisto Lindblad Oy ei olisi pusertanut sitä kokoon.”


Priortest Oy

priortest_logooikeuksien siirto

Mittausmenetelmän oikeuksien siirtäminen Savonlinnan kaupungilta PriorTest Oy:lle.


Ficon Oy

Pentti Hyttinen, toimitusjohtaja

“Ficon Oy on korkealuokkaisia kiinteistönhuoltolaitteita valmistava yritys. Ficon-lisälaitteet on suunniteltu erityisesti Pick Up-autoihin sopiviksi. Ficon Oy:n tuotteet sisältävät useita innovatiivisia ratkaisuja. Toimintamme laajentuessa olemme yhteistyössä Asianajotoimisto Lindblad Oy:n kanssa muun muassa järjestelleet erinäisiä immateriaalioikeudellisiin asioihin sekä yritysjärjestelyhin liittyviä kysymyksiä. Olemme saaneet Asianajo toimisto Lindblad Oy:ltä tämän alan hyvää asiantuntemusta. Palvelu, jota olemme saaneet on ollut erittäin hyvää.”


Core Handling Oy

lisenssisopimus

Core Handling Oy tarjoaa tehdaskohtaisia hylsyjen kierrätyspalveluja ja toimittaa hylsynjatkoslinjoja. Avustimme Core Handling Oy:tä lisenssisopimuksen laatimisessa USA:han.thumb_corehandling_logo


Cityvice Oy

lisenssisopimus

Englanninkielisen lisenssisopimuksen laadinta.thumb_cityvice_logo