Toukokuu 2019

OTM Nina Ilvonen on nimitetty Tampereen toimistomme vanhemmaksi lakimieheksi 1.5.2019 alkaen. Hän on erikoistunut kiinteistö- ja vahingonkorvausoikeuteen.

OTM Kaarina Leppänen on nimitetty Lappeenrannan toimiston lakimieheksi 1.5.2019 alkaen. Hän on erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä riita- ja rikosasioihin.

Helmikuu 2019

Varatuomari Hanna Lahti on nimitetty Tampereen toimistomme lakimieheksi 1.2.2019 alkaen. Hän on erikoistunut työoikeuteen ja liikejuridiikkaan.

Joulukuu 2016

Lakimies Katri Suhonen on nimitetty Joensuun toimistoon vanhemmaksi lakimieheksi. Hän on erikoistunut työ- ja sopimusoikeudellisiin asioihin.

Tammikuu 2016

Asianajaja Juhani Tukia on nimitetty Helsingin toimiston lakimieheksi. Tukialla on laaja kokemus immateriaalioikeuksien alalta sekä yritysten välisistä sopimuksista.

Toukokuu 2015

Oikeustieteen maisteri Topi Heinänen on nimitetty Imatran toimiston lakimieheksi. Heinänen on erikoistunut erityisesti IT-oikeuteen, lisäksi hänellä on laaja kokemus julkishallinnosta.

Tammikuu 2015

Asianajaja, varatuomari Markus Hämäläinen on nimitetty Mikkelin toimiston lakimieheksi. Hämäläisellä on laaja kokemus julkishallinnosta sekä yritys- ja teollisuuspuolen toiminnasta.

Asianajaja Minna Romu on kutsuttu toimiston osakkaaksi.

Syyskuu 2014

Oikeustieteen maisteri Petri Anttila on nimitetty Lappeenrannan toimiston lakimieheksi. Anttila on työskennellyt aikaisemmin mm. Patentti- ja rekisterihallituksessa lakimiehenä.

Elokuu 2014

Oikeustieteen maisteri, varatuomari Maria Rintala on nimitetty Helsingin toimiston lakimieheksi. Rintala on toiminut  sijoituspalveluyhtiöissä, pankkiiriliikkeissä, pankeissa ja pörssissä.

Huhtikuu 2014

Minna Romu on nimitetty Tampereen toimiston vetäjäksi.Lue lisää urasta meillä

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2022 Asianajotoimisto Lindblad