fbpx

25.9.2012

Hissilaskuri helpottamaan kustannusten jakolaskentaa taloyhtiöissä

Oikeusministeriö ja ympäristöministeriö ovat avanneet hissilaskuri-verkkopalvelun. Korjaustieto.fi-sivustolla avatun palvelun avulla voi laskea, kuinka hissin jälkiasennuksen kustannukset jakautuvat asunto-osakeyhtiön osakkaiden kesken.

Nyt avattu palvelu on tarkoitettu lähinnä asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijöiden, hallitusten jäsenten ja osakkaiden käyttöön.

Hissilaskuri soveltuu hissien rakentamiskulujen jakoon yhtiöissä, jotka ovat rakentamassa uutta hissiä vähintään kolmikerroksiseen vanhaan taloon tai vain osaan porrashuoneista. Laskuria ei sovelleta vanhan hissin kunnossapito- ja uusimiskulujen jakoon.

Suomenkielinen hissilaskuri löytyy osoitteesta www.korjaustieto.fi/hissilaskuri ja ruotsinkielinen osoitteesta www.korjaustieto.fi/sv/hisskalkylator. Korjaustieto.fi on ympäristöministeriön verkkopalvelu, joka tarjoaa asiantuntijoiden tuottamaa luotettavaa tietoa korjausrakentamisesta sekä yksityisille kuluttajille että ammattilaisille. Hissilaskuri on osa verkkopalvelun tarjoamia kiinteistönpitoa tukevia työkaluja.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad