fbpx

Avustamme yrityksiä monipuolisesti immateriaalioikeuksiin sekä kilpailuun liittyvissä asioissa. Immateriaalioikeuksilla eli IPR-oikeuksilla, joihin kuuluvat tekijän- ja teollisoikeudet, on tärkeä merkitys kilpailtaessa markkinoista ja määriteltäessä yrityksen arvoa. Kilpailuoikeus puolestaan turvaa tervettä ja toimivaa kilpailua.

Asiantuntevaa apua IPR-asioihin

Tarjoamme lakiasiantuntijan palvelua IPR-oikeuksien suojaamiseen ja hallintaan, lisenssisopimusten tekoon, oikeuksien loukkaustapauksiin sekä sopimattomaan menettelyyn elinkeinotoiminnassa. Autamme myös oikeuksien rekisteröimisessä kansainvälisesti.

» Lue lisää IPR-asioista

Tukea kilpailuoikeudellisiin tilanteisiin

Yritystoimintaan liittyvät kilpailuoikeudelliset riskit voidaan etukäteen kartoittaa ja ennaltaehkäistä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, mutta avustamme tarvittaessa myös kilpailunrajoituksen kohteeksi joutunutta yritystä, sillä esimerkiksi kilpailuoikeudelliset vahingot vaativat usein erityistä asiantuntemusta. Lisäksi voimme auttaa tilanteissa, jotka liittyvät mm. kartelleihin, määräävään markkina-asemaan tai yrityskauppavalvontaan.

» Lue lisää kilpailuoikeudesta

Apunasi monipuolinen IPR-osaaminen

Avustamme yrityksiä monipuolisesti immateriaalioikeuksiin sekä kilpailuun liittyvissä asioissa. Tiimi koostuu asianajajista ja lakimiehistä, joilla on pitkä kokemus kyseiseltä oikeuden alalta.

Tutustu tarkemmin IPR- ja kilpailuoikeuteen:

» IPR- eli immateriaalioikeudet

» Kilpailu

Opas: Näin teet hyvän sopimuksen

Laadimme avuksesi oppaan, johon kokosimme keskeisimmät onnistuneeseen sopimuksentekoon liittyvät asiat.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad