fbpx

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Yli 30 vuotta toiminut toimistomme kuuluu Suomessa haastajakokoluokkaan hieman suurimpia toimistoja pienempänä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua oikeudellisissa ongelmissa, erityisesti yritysjuridiikassa ja yksityishenkilöiden vaativissa asioissa. Palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi.

Miksi Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy?

Meille on tärkeää korkeatasoisen palvelun tarjoaminen hyvällä hinta-laatusuhteella. Meillä on selkeät periaatteet asiakkaillemme tarjottavien palveluiden tuottamiseksi ja monet asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti hyvä. Ajattelemme niin, että onnistumisemme mitataan sillä, kuinka hyvin asiakkaamme menestyvät. Tavoitteenamme on aina ensisijaisesti ongelmien ennaltaehkäisy.

Ura & rekrytointi

Mikäli olet kiinnostunut paikasta joukossamme, ota rohkeasti yhteyttä, sillä juuri sinun osaamistasi vastaava tehtävä saattaa olla odottamassa. Voit työskennellä pääkaupunkiseudulla tai yhtä hyvin sen ulkopuolellakin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää rekrytoinnistamme

Kansainvälisiä yhteyksiä

Olemme saksalais-suomalaisen ja venäläis-suomalaisen kauppakamarin jäsen. Meillä on yhteydet asianajotoimistoihin eri puolille maailmaa. Niitä hyödyntämällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme

Paikallisuus vahvuutena

Toimistojemme sijainti ja henkilökuntamme eri puolilla Suomea mahdollistavat paikallisen palvelun asiakkaillemme. Kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman tiimin, johon otamme mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Katso yhteystietomme

Apunasi kymmenien vuosien lakiasioiden kokemus

Avustamme sinua monipuolisesti eri tyyppisissä lakiasiain toimeksiannoissa. Asiantuntijajoukkiomme koostuu asianajajista ja lakimiehistä, joilla on pitkä kokemus kyseiseltä oikeuden alalta.

Kuvassa Asianajotoimisto Lindbladin yritysjuridiikan tiimi.

Asianajotoimisto Lindbladin yritysjuridiikan tiimi

Periaatteemme

Laatu ja intohimo

Olemme intohimoisia työmme suhteen. Esteet ovat meille haaste: tavoitteenamme on laadukas lopputulos eikä aidan matalin kohta houkuttele.

Kokemus ja osaaminen

Lakimiehillämme on vuosien, osittain vuosikymmenien, kokemus erilaisista lakimiestehtävistä. Hoidamme toimeksiantomme korkeiden ammatillisten laatukriteereiden mukaan.

Luotettavuus ja vaitiolo

Pyrimme maksimaaliseen luotettavuuteen ja toimimme Asianajajaliiton normien mukaan. Koko henkilökuntamme on vaitiolovelvollinen, asiakkaamme materiaalit säilytetään asiaankuulumattomien näkymättömissä, sähköposti salataan sovittaessa ja arvoesineet ovat tallelokerossa.

Hinta–laatu-suhde

Hinta–laatu-suhteemme on kunnossa, sillä periaatteenamme on tarjota parhainta asianajopalvelua kilpailukykyisin hinnoin. Toimeksiantosopimuksen yhteydessä asiakkaamme saa kirjallisena hinnastomme ja yleiset sopimusehtomme, laskutusmenettelyistä sovimme asiakaskohtaisesti.

Ystävällinen palvelu

Tavoitteenamme on, että asiointi kanssamme on mahdollisimman miellyttävää. Pyrimme asiakaspalvelussamme hoitamaan vaikeat ja joskus ikävätkin asiat vaivattomasti ja joustavasti.

Hyödy myös kumppanuuksistamme

Meillä on lukuisia valtakunnallisia ja paikallisia yhteistyösopimuksia eri järjestöjen, paikallisten elinkeinoyhtiöiden ja muiden tahojen kanssa. Riippuen sopimuksen sisällöstä teidän on mahdollista saada yrityksellenne esimerkiksi ilmaista puhelinneuvontaa tai ilmainen alkuneuvottelu tai sopia toimeksiannosta elinkeinoyhtiön tuella.

» Lue lisää

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad