Asianajotoimistomme perhe- ja jäämistöoikeuden tiimi palvelee asiakkaita kaikissa perhe- ja jäämistöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Tiimi koostuu asianajajista ja lakimiehistä, joilla on pitkä kokemus kyseiseltä oikeuden alalta. Seuraamme aktiivisesti alan oikeuskäytäntöä, lainsäädäntöä ja oikeuskirjallisuutta. Näin pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Tarjoamme palveluitamme jokaisella toimistopaikkakunnallamme: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Imatralla ja Joensuussa.

Tutustu perhe- ja perintöoikeuden tuotteistettuihin palveluihimme

Katso kiinteähintaiset palvelumme.

Avioehdot, tapaamisoikeus ja elatus

Avustamme asiakkaita avioehtoihin, lasten huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvissä asioissa. Jos vanhemmat eivät pääse sopimukseen, on asiaan erikoistuneesta lakimiehestä suuri apu.

Kuolinpesän hallinnointi, perinnönjako ja testamentti

Avustamme asiakkaita kuolinpesän hallinnointiin, edunvalvontavaltakirjojen, testamenttien, ositus- ja erottelusopimusten sekä muiden perheoikeudellisten asiakirjojen laadinnassa.

Tiimimme tarjoaa perusmuotoisia perheoikeudellisia asiakirjoja kiinteään hintaan, mutta tarvittaessa räätälöimme teille tahtonne mukaisen asiakirjan.

Kuolinpesän hallinto-opas

Kuolinpesän hallinto-opas antaa yleiskuvan kuolinpesän hoitamiseen liittyvistä vaiheista ja selviteltävistä asioista.

Apunasi monipuolinen perhe- ja jäämistöoikeuden osaaminen

Avustamme sinua kaikissa perhe- ja jäämistöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Tiimi koostuu asianajajista ja lakimiehistä, joilla on pitkä kokemus kyseiseltä oikeuden alalta.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2023 Asianajotoimisto Lindblad