Kansainvälinen toiminta

Asianajotoimisto Lindblad & Co on vuodesta 2013 panostanut entistä enemmän kansainväliseen toimintaan. Kansainvälisistä toimeksiannoista vastaa toimistomme kv-tiimi ja tiiminvetäjä asianajaja Juhani Tukia.

Advoc

Asianajotoimisto Lindblad kuuluu Advoc verkostoonVuonna 2013 toimistomme on liittynyt arvostettuun asianajotoimistoverkostoon Advoc:iin. Advoc-verkostoon kuuluu itsenäisiä asianajotoimistoja ympäri maailman. Advoc:illa on kattava edustus muun muassa Euroopassa. Kaikki Advoc-jäsenet tarjoavat laadukkaan yhteistyön, palvelun hyvällä hinta-laatusuhteella, monipuolisen ammatti- ja kielitaidon sekä tehokkaan ongelmanratkaisun.

Toimistomme on mukana Junior Advoc -ryhmän toiminnassa. Junior Advoc -ryhmän tavoite on muun muassa edistää nuorten lakimiesten verkostoitumista ulkomaisten kollegoiden kanssa ja olla vapaamuotoinen ja kansainvälinen keskusteluryhmä jäsenilleen.

Advoc-jäsenyytemme parantaa huomattavasti kykyämme hoitaa juridisia ongelmia ulkomailla sekä antaa juridista neuvontaa toisen maan lainsäädännöstä. Pystymme tarjoamaan asiantuntemuksen ja perehtyneisyyden kysymyksessä kuin kysymyksessä.

AIJA – International Association for Young Lawyers

Toimistomme nuoret lakimiehet ovat mukana International Association for Young Lawyers – organisaatiossa, eli lyhyesti AIJA. AIJA järjestää useita tapahtumia vuodessa antaen nuorille lakimiehille tilaisuuden tutustua samanhenkisiin ulkomaalaisiin kollegoihin.

AIJA järjestää muun muassa vuosittain yhden vuosikonferenssin ja kaksi puolivuosikonferenssia. Tämän lisäksi löytyy myös useita pienempiä seminaareja ja koulutustilaisuuksia.

Kauppakamarit ja muut jäsenyydet

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on myös muun muassa Suomalais-venäläisen- ja Suomalais-saksalaisen-, Suomalais-ruotsalaisen- sekä Suomalais-virolaisen kauppakamarin jäsen. Olemme myös Etelä-Karjalan Venäjän kauppaklubin jäsen.

Katseet Venäjän suuntaan

Toimistomme avustaa viikoittain venäläisiä asiakkaita eri yrityksiin ja kiinteistöihin liittyvissä asioissa, veroasioissa sekä myös henkilökohtaisissa asioissa. Toimistomme yhteyspäällikkö Alla Sipanova-Taskinen avustaa lakimiehiämme venäjänkieleen ja kulttuuriin liittyvissä kysymyksissä. Teemme esimerkiksi tiiviisti yhteistyötä Wirma Lappeenranta Oy:n kanssa.