fbpx

Kansainvälinen toiminta

Asianajotoimisto Lindblad & Co on vuodesta 2013 lähtien panostanut entistä enemmän kansainväliseen toimintaan. Kansainvälisistä toimeksiannoista vastaavat toimistomme kv-tiimi ja tiiminvetäjä varatuomari Keijo Siiskonen.

Advoc

Vuonna 2013 toimistomme liittyi arvostettuun asianajotoimistoverkostoon Advociin. Advoc-verkostoon kuuluu itsenäisiä asianajotoimistoja ympäri maailman. Advocilla on kattava edustus muun muassa Euroopassa. Kaikki Advoc-jäsenet tarjoavat laadukkaan yhteistyön, palvelun hyvällä hinta-laatusuhteella, monipuolisen ammatti- ja kielitaidon sekä tehokkaan ongelmanratkaisun.

Toimistomme on mukana Junior Advoc -ryhmän toiminnassa. Junior Advoc -ryhmän tavoite on muun muassa edistää nuorten lakimiesten verkostoitumista ulkomaisten kollegoiden kanssa ja olla vapaamuotoinen ja kansainvälinen keskusteluryhmä jäsenilleen.

Advoc-jäsenyytemme parantaa huomattavasti kykyämme hoitaa juridisia ongelmia ulkomailla sekä antaa juridista neuvontaa toisen maan lainsäädännöstä. Pystymme tarjoamaan asiantuntemuksen ja perehtyneisyyden kysymyksessä kuin kysymyksessä.

AIJA – International Association for Young Lawyers

Toimistomme nuoret lakimiehet ovat mukana International Association for Young Lawyers – organisaatiossa, eli lyhyesti AIJA. AIJA järjestää useita tapahtumia vuodessa antaen nuorille lakimiehille tilaisuuden tutustua samanhenkisiin ulkomaalaisiin kollegoihin.

AIJA järjestää muun muassa vuosittain yhden vuosikonferenssin ja kaksi puolivuosikonferenssia. Tämän lisäksi löytyy myös useita pienempiä seminaareja ja koulutustilaisuuksia.

Kauppakamarit ja muut jäsenyydet

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on myös muun muassa Suomalais-venäläisen- ja Suomalais-saksalaisen-, Suomalais-ruotsalaisen- sekä Suomalais-virolaisen kauppakamarin jäsen. Olemme myös Etelä-Karjalan Venäjän kauppaklubin jäsen.

Apunasi kokenut KV-tiimimme

Kysy lisää KV-palveluistamme.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad