fbpx

Olemme apuna, kun asunto-osakeyhtiössä tarvitaan juridista osaamista. Konsultoimme asunto-osakeyhtiöiden hallitusten jäseniä ja isännöitsijöitä kaikenlaisissa oikeudellisissa ongelmatilanteissa nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä, selvitetään avun tarpeenne!

Hallitusten ja isännöitsijöiden konsultointi

Hallitus huolehtii yhtiön hallinnosta sekä kiinteistön ja rakennusten pidon ja muun toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Hallitus vastaa siitä, että yhtiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallitus tarvitsee kuitenkin yhtiökokouksen valtuutuksen, jos se ryhtyy epätavallisiin tai laajoihin toimiin, osakehuoneistojen käyttämiseen vaikuttaviin toimiin tai yhtiövastikkeen ja muiden osakkeenomistajan maksamien kulujen määrään vaikuttaviin toimiin.

Yhtiön hallituksen ja isännöitsijän on huolellisesti toimien edistettävä yhtiön etua. Kaikessa toiminnassa on muistettava osakkeenomistajien yhdenvertaisuus.

Hallituksen jäsenen ja isännöitsijän on korvattava vahinko, jonka hän on tehtävässään huolellisuusvelvoitteen vastaisesti tahallaan tai huolimattomuudesta aiheuttanut yhtiölle.

Lindbladin asunto-osakeyhtiöoikeuteen erikoituneet lakimiehet tarjoavat neuvontaa mm. seuraavissa asioissa:

 • Yhtiön edustus
 • Päätöksenteko ja sen moitteet
 • Hallituksen jäsenten vastuu
 • Yhtiöjärjestys ja sen muuttaminen
 • Yhtiön järjestyssäännöt.

Juristi mukaan yhtiökokoukseen

Avustamme tarpeen mukaan asunto-osakeyhtiöiden yhtiökokouksissa. Voimme toimia joko yhtiön avustajana tai yksittäisen osakkaan avustajana tai asiamiehenä valtakirjalla.

Kyse voi olla varsinaisesta tai ylimääräisestä yhtiökokouksesta. Avustamme mielellämme myös yhtiökokouskutsun ja esityslistan laadinnassa sekä tarjoamme apua pöytäkirjan laatimisessa.

Puheenjohtaja- ja sihteeripalvelut asunto-osakeyhtiöille

Yhtiökokoukset voivat olla monimutkaisia ja niissä käsiteltävät asiat juridisesti hankalia. Kyse voi olla esimerkiksi yhtiön kunnossapitovastuusta, saneeraushankkeista tai vahingonkorvausasioista. Tarjoamme puheenjohtaja- ja sihteeripalveluita asunto-osakeyhtiöille. Avustamme myös mielellämme yhtiökokouskutsun ja esityslistan sekä pöytäkirjan laadinnassa.

Apunasi monipuolinen kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista

Asunto-osakeyhtiöihin ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvät asianajopalvelut ovat vahvaa erityisalaamme. Meillä on monipuolinen kokemus sekä asunto-osakeyhtiöiden että osakkeenomistajien avustamisesta muun muassa korjaus- ja kunnossapitovastuuta koskevissa asioissa.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad