fbpx

Yhtiöjärjestys on keskeinen asiakirja, joka määrittelee osakeyhtiön toimintatavat ja säännöt. Se rekisteröidään kaupparekisteriin ja sisältää tärkeitä määräyksiä yhtiön toiminnasta.
Koska yhtiöjärjestys määrittää yhtiön hallintoa vahvasti, sen laatimiseen kannattaa paneutua huolellisesti. Siinä on tärkeää noudattaa osakeyhtiölain pakottavia sääntöjä ja hyvää hallintotapaa.

Lakipalvelut asunto-osakeyhtiöille ja osakkaille

Autamme ratkomaan asunto-osakeyhtiön ja osakkaiden välisiä riitoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen muuttaminen

Taloyhtiössä voi tulla tarpeelliseksi muuttaa yhtiöjärjestystä. Yhtiöjärjestyksessä määritellään sekä yhtiön että osakkaan oikeudet, velvollisuudet ja vastuut. Yhtiöjärjestyksen muutokset sitovat kaikkia osakkaita, jonka vuoksi myös muuttamisesta pitää sopia yhteisesti.

Yhtiöjärjestyksen laatiminen asunto-osakeyhtiölle

Tarvitsetko apua yhtiöjärjestyksen laatimisessa tai tulkinnassa? Lindbladin asianajajat auttavat varmistamaan, että yhtiön sisäiset säännöt ovat lainmukaiset ja vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla yhtiön tarpeisiin.

Apunasi monipuolinen kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista

Asunto-osakeyhtiöihin ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvät asianajopalvelut ovat vahvaa erityisalaamme. Meillä on monipuolinen kokemus sekä asunto-osakeyhtiöiden että osakkeenomistajien avustamisesta muun muassa korjaus- ja kunnossapitovastuuta koskevissa asioissa.

Lindblad palveluksessasi

Autamme ammattitaidolla asunto-osakeyhtiöiden erilaisissa lakiapua vaativissa tilanteissa.

Minna Ravi (o.s. Romu)

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad