fbpx

11.5.2016

Etsimme lakimiestä Joensuun toimistolle

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on kasvava, nuorekas ja korkeatasoinen liike- ja siviilijuridiikan eri osa-alueisiin keskittyvä keskikokoinen asianajotoimisto. Ydinaluettamme ovat yrityksille tarjottavat oikeudelliset ratkaisut. Toimimme Joensuussa, Lappeenrannassa, Imatralla, Mikkelissä, Helsingissä ja Tampereella. Kuulumme maailmalaajuiseen itsenäisten asianajotoimistojen Advoc –ketjuun, missä myös nuoremmilla lakimiehillämme on ollut aktiivisia rooleja. Lisätietoja: www.lindblad.fi ja www.advoc.com

Haemme Joensuun toimistoomme

LAKIMIESTÄ

Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla siipiä sekä itsenäisen työnkuvan kokeneiden lakimiesten tuella. Tehtävä sopii sekä kokeneelle että avustavalle lakimiehelle. Luemme eduksi luvan toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja – avustajana, varatuomarin arvon tai asianajajan aseman samoin kuin kielitaidon sekä kokemuksen liikejuridiikasta. Odotamme työntekijöiltämme kykyä vastuulliseen, oma-aloitteiseen työskentelyyn, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista työskentelyyn vaihtelevissa tiimeissä ja olosuhteissa.

Tarjoamme eturivin paikan sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja osaamistason mukaisen tehtävien vaatimustason kehittymisen. Meillä annetaan varhain vastuuta toimeksiantojen hoitamisesta. Kokeneemmalle ja muutoin edellytykset täyttävälle tarjolla voi olla myös osakkuus.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 25.5.2016 kello 16.00 mennessä sähköpostilla . Sähköpostiin pyydämme viitettä Lakimies/ Joensuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja Markku Lindblad 020 749 8161

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad