fbpx

29.6.2023

Haemme lakimiestä Helsingin toimistollemme

Etsitkö mahdollisuutta kartuttaa osaamistasi entisestään ja auttaa yrityksiä sekä yksityisasiakkaita juridiikan keinoin? Meillä on sinulle töitä.

Tule osaksi Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n osaavaa joukkoa

Olemme kasvava ja nuorekas keskikokoinen asianajotoimisto, jolla on yli 30 vuoden kokemus siviili- ja liikejuridiikan eri osa-alueista. Ydinaluettamme ovat oikeudelliset ratkaisut asiakkaiden ongelmiin. Meidät tunnetaan korkeatasoisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelustamme. Toiminnan kirjosta saat kuvan tutustumalla kotisivujemme referensseihin. Toimimme paikallisesti Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Imatralla, Joensuussa sekä Mikkelissä ja kuulumme maailmanlaajuiseen itsenäisten asianajotoimistojen Advoc-ketjuun.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kokeilla omia siipiäsi: itsenäisestä työnkuvasta huolimatta käytössäsi on kokeneiden lakimiestemme tuki. Tehtävä sopii jo kokemusta omaavalle.

Edellytämme sinulta:

  • lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä
  • kykyä vastuulliseen, oma-aloitteiseen työskentelyyn
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista työskentelyyn vaihtelevissa tiimeissä ja olosuhteissa
  • valmiutta työskennellä laaja-alaisesti juridiikan eri osa-alueilla
  • valmiutta työskennellä myös muilla toimistopaikkakunnillamme.

Luemme eduksi hyvän kielitaidon, varatuomarin arvon tai asianajajan aseman, samoin kuin kokemuksen perhe- ja perintö -, kiinteistö- tai yritysjuridiikasta.

Meillä voit kehittyä haluamaasi suuntaan

Toimistomme tarjoaa sinulle eturivin paikan lakialan monipuoliseen toimintakenttään. Tehtäviesi vaatimustaso kehittyy osaamistasosi mukaisesti ja saat hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Työtehtäviäsi pyritään mahdollisuuksien mukaan painottamaan omaan osaamiseesi sekä mielenkiintosi kohteisiin liittyviin tehtäviin. Sovellamme kannustavia palkkausjärjestelyjä.

Annamme sinulle jo varhain vastuuta toimeksiantojen hoitamisesta, mutta saat tarvittaessa tukea muilta lakimiehiltämme. Meillä pystyt tekemään juttukannastasi juuri omanlaisesi ja kehittämään osaamistasi henkilökohtaisen mielenkiintosi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV 4.8.2023 kello 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen .

Lisätiedot:

Markku Lindblad, 020 749 8160, (lomalla 10.- 31.7.)

Kuulemisiin!

Lue lisää meistä: www.lindblad.fi

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad