fbpx

12.9.2016

Haetaan oikeustradenomiharjoittelijoita

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on kasvava, nuorekas ja korkeatasoinen liike- ja siviilijuridiikan eri osa-alueisiin keskittyvä keskikokoinen asianajotoimisto. Ydinaluettamme ovat yrityksille tarjottavat oikeudelliset ratkaisut. Toimimme Joensuussa, Lappeenrannassa, Imatralla, Mikkelissä, Helsingissä ja Tampereella. Kuulumme maailmalaajuiseen itsenäisten asianajotoimistojen Advoc –ketjuun.

Haemme Tampereen ja Mikkelin toimistoomme oikeustradenomiharjoittelijoita.

Harjoittelu käsittää monipuolisia asianajotoimistoon liittyviä tehtäviä kuten laskutusta, perintää, erilaisten asiakirjojen ja hakemusten laatimista sekä erilaisia selvitystöitä ja lakimiesten ja sihteerien avustamista. Harjoittelija tutustuu harjoittelun aikana monipuolisesti asianajotoimiston päivittäiseen työskentelyyn ja rutiineihin. Harjoittelu on palkaton.

Office-ohjelmien tuntemus on edellytys harjoittelutehtävän suorittamiseen. Kielitaito on eduksi hakijalle.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen  viimeistään 30.9.2016. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, opintosuoritusote, harjoittelun kesto sekä tieto siitä koska harjoittelun voisi aloittaa.  Sähköpostin otsikkoon pyydetään merkitsemään ”harjoittelija” sekä paikkakunta missä ensisijaisesti haluaa harjoittelun suorittaa.
Hae heti, sillä harjoittelu alkaa heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Harjoittelua koskeviin tiedusteluihin vastaa:

Tampereen toimiston osalta asianajosihteeri Helena Hornborg, 020 749 8192
Mikkelin osalta asianajaja Markus Hämäläinen, 020 749 8187

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad