fbpx

21.3.2017

Kutsu Judica ry:n jäsenille välimiesmenettely-aiheiseen case-harjoitukseen

Toivotamme Judica ry:n jäsenet lämpimästi tervetulleiksi toimistollemme välimiesmenettely-aiheiseen case-harjoitukseen.

Alkuseminaari pidetään 31. päivänä maaliskuuta 2017 klo 13-15, jolloin esittelemme välimiesmenettelyn perusteita ja prosessia sekä sen käyttöä riidanratkaisukeinona. Kantajajoukkueille jaetaan tällöin heidän materiaalinsa.

Kantajajoukkueilla on 14 vuorokautta aikaa valmistella kannekirjelmänsä ja toimittaa se välimiesoikeudelle eli nimetylle toimistomme lakimiehelle.

Tämän jälkeen vastaajajoukkueet saavat kannekirjelmät ja heillä on puolestaan 14 vuorokautta aikaa vastauksensa antamiseen ja toimittamiseen välimiesoikeudelle.

Harjoitus huipentuu 11.5.2017 klo 9.30-15.30 käytävään suulliseen pääkäsittelyyn Joensuun toimistollamme osoitteessa Niskakatu 7, 3. krs.

Harjoitukseen otetaan enintään neljä joukkuetta (kaksi kantajajoukkuetta ja kaksi vastaajajoukkuetta). Yhteen joukkueeseen otetaan 2-4 henkilöä. Valmista joukkuetta ei tarvitse olla ilmoittautuessa. Valmiit joukkueet ilmoittautuvat yhteisellä ilmoituksella.

Pyydämme toimittamaan sitovat ilmoittautumiset lakimies Katri Suhoselle osoitteeseen viimeistään 24. maaliskuuta 2017. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, etusija annetaan nopeimmin ilmoittautuneille. Mahdolliset tiedustelut koskien case-harjoitusta pyydämme osoitta-maan edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa!

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad