fbpx

7.10.2015

Yritys Hyvä 10! -tapahtuma 4.9.2015 Joensuun Tiedepuistolla – harjoittelijoiden raportti

Meille Joensuun toimistomme harjoittelijoille Janne Nevalalle ja Juho Pietilälle tarjoutui hieno tilaisuus, kun pääsimme lakimies Maisa Cederströmin mukaan edustamaan toimistoamme Pohjois-Karjalan Yrittäjien järjestämään Yritys Hyvä 10! -tapahtumaan Joensuun Tiedepuistolle. Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tapahtumista ei meillä harjoittelijoilla ollut, joten lievää jännitystä oli myös havaittavissa.

Tapahtuma itsessään oli mielenkiintoinen ja myös varsin antoisa, sillä sen kautta avautui loistava mahdollisuus keskustella useiden potentiaalisten asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Esittelypisteellämme vierailleiden henkilöiden keskuudessa mielenkiintoa herättivät erityisesti toimistomme tarjoamat yrittäjille suunnatut kahvitilaisuusseminaarit, ja kyseisten seminaarien esitteet menivät hyvin kaupaksi.

Harjoittelijan näkökulmasta katsottuna oli mielenkiintoista huomata, kuinka suuri merkitys tämänkaltaisilla tapahtumilla ja verkostoitumisella yleensäkin voi yritystoiminnan kannalta olla. Mukava oli myös päästä näkemään eri toimialoilla toimivia pohjoiskarjalaisia yrityksiä ja perehtymään näiden toimintaan ja palveluihin.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad