fbpx

20.2.2018

Autokoulu Itkonen Oy

Ensimmäinen yhteydenotto tapahtui puhelimitse loppuvuodesta 2016, ja se oli hyvin asiallista ja ystävällistä. Ei tullut epäilystäkään siitä, ettemme antaisi toimeksiantoa Asianajotoimisto Lindblad & Co:n hoitoon.

Paikanpäälle tulin minä ja poikani Jaakko Itkonen, jolloin kävimme läpi seikkaperäisesti autokoulun tilanteen ja siitä laitoimme asian vireille. Asianajotoimisto aloitti ripeästi ja asiantuntevasti hoitamaan autokoulun myyntiä. Prosessin aikana olemme aina saaneet vastauksen pulmiimme ja seikkaperäisen selvityksen siihen mitä emme ole ymmärtäneet.

Asiat etenivät aikataulun mukaan, joiden asianajotoimisto arveli kestävänkin. Koko vireilläoloajan olemme voineet olla varmoja, että asiat hoidetaan vankalla ammattitaidolla, asiallisesti, ystävällisesti ja asiakasta kuunnellen. Olemme hyvin tyytyväisiä siihen kuinka prosessi eteni ensitapaamisesta loppuun asti. Erittäin mielellämme suositelemme tuleville asiakkaille Asianajotoimisto Lindblad & Co:n palveluja. Toivomme menestyksellistä jatkoa tuleville vuosille.

Ystävällisin terveisin Marja Itkonen

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad