fbpx

3.10.2018

Jounin Kaupan kauppiaspariskunta luottaa lakiasioissa Lindbladiin

Koko Suomen tuntemaksi viime vuosina noussut Jounin Kauppa Oy:n kauppiaspari Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen kääntyy lakiosaamista vaativissa asioissa poikkeuksetta Asianajotoimisto Lindblad & Co:n puoleen.

Yhteisymmärrys löytyi heti ensikuulemalta

Ylläksellä Äkäslompolossa sijaitseva Jounin Kauppa Oy on Suomen suurin K-market, joka on toiminut jo vuodesta 1950. Nykyinen kauppiaspari Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen edustavat kolmatta sukupolvea kauppiaina. Vuosien varrella myymälän koko on kasvanut moninkertaiseksi siitä, mitä se oli 1950-luvulla – sekä Ylläksen loma-asutuksen lisääntymisen että nykyisen kauppiasparin kekseliään markkinoinnin ansiosta.

Kasvavassa liiketoiminnassa on luonnollisesti tullut vastaan myös tilanteita, joissa lakiasiantuntijan neuvot ovat tarpeen. Yhteistyö Asianajotoimisto Lindblad & Co:n kanssa alkoi jo useita vuosia sitten.

”Olemme tehneet yhteistyötä nyt aika lailla neljän vuoden ajan. Löysin Asianajotoimisto Lindbladin alun perin Googlen kautta ja soitin suoraan asianajaja Minna Romulle. Heti ensimmäisen puhelun aikana oli selvää, että hän puhuu meidän kanssamme samaa kieltä ja tietää, miten hommia viedään eteenpäin. Halusin, että kemiat kohtaavat ja turhat liirumlaarumit jäävät pois”, Jouni Kauppa Oy:n toimitusjohtaja Michele Murphy-Kaulanen perustelee valintaa.

Toimeksiantoja laidasta laitaan

Ensimmäisestä hyvin hoidetusta jutusta alkoi toimiva yhteistyösuhde, joka on sisältänyt yleisneuvonnan lisäksi mm. työsuhdeasioihin, yhtiöoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen, liikehuoneiston vuokra-asioihin ja urakkasopimukseen liittyviä toimeksiantoja.

”Asianajotoimisto Lindblad on hoitanut toimeksiantojamme ihan laidasta laitaan: esimerkiksi avioliittoon, henkilöstöön, palkkauksiin ja nyt viimeisimmäksi rakennusajan oikeusvastuisiin liittyen. Rakennusaikaisen virheen puinti on tällä hetkellä vielä kesken, ja saamme Minna Romulta siihen apua konsultaation muodossa, dokumenttien laatimisessa ja kaikessa muussa, mitä tapaus tulee vielä vaatimaan”, Michele kertoo.

”Aiemmatkin toimeksiannot ovat menneet samalla periaatteella. Olemme saaneet Asianajotoimisto Lindbladin puolelta niihin lakiavun alusta loppuun saakka, ja kaikki on mennyt ihan nappiin.”

Tehokasta asianajopalvelua ymmärrettävällä kielellä

Kaulaset arvostavat asianajopalvelussa erityisesti helppoutta ja sitä, että oikeat ratkaisut löytyvät nopeasti.

”Meidän ei tarvitse itse miettiä, miten tilanteissa pitäisi toimia – eikä meillä ole sellaista tietämystä ja koulutustaustaakaan. Tiedämme suoraan, keneen ottaa yhteyttä, ja saamme vastaukset heti”, Michele sanoo.

”Jos meillä ei olisi lakiasiantuntijaa apunamme, olisimme jo varmasti kompastuneet omaan nokkeluuteemme. Nyt turha soveltaminen on jäänyt pois. Olemme molemmat sitä mieltä, että jos yhtään empii, niin on parempi kääntyä asiantuntijan puoleen, ja otammekin herkästi yhteyttä Asianajotoimisto Lindbladiin.”

”Heiltä saamastamme palvelusta meillä ei ole minkäänlaista moitteen sanaa. Se on ammattitaitoista ja tehokasta. Joka kerta Minnalla on ollut itsellään tapauksissa tarvittava tieto, ja heti on ollut selvää, miten asioissa lähdetään etenemään.”

”Suosittelen ehdottomasti Lindbladia muillekin. Jos haluaa yritysasioissa asiantuntevaa neuvoa nopeasti, he ovat ykkönen. Asioista ei puhuta lakipykälillä, vaan ymmärrettävästi. Minulla on vertailupohjaa myös muihin lakialan toimijoihin, mutta olemme päätyneet siihen, että nykyään käytämme aina Asianajotoimisto Lindbladin palveluita.”

Yleisimmät lakiasiainpalvelut kiinteähintaisina paketteina

Tarjoamme monia yritysten ja yksityisasiakkaiden tarvitsemia palveluita selkeästi hinnoiteltuina tuotepaketteina. Katso kaikki tuotepaketit tästä.

Autamme monipuolisesti juridisissa asioissa

Monipuoline juridiikan osaaminen. Autamme suurissa ja pienissä tarpeissa. Kysy lisää!

Minna Ravi (o.s. Romu)

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad