fbpx

26.7.2022

Ready Solutions saa juridista apua kasvuun Asianajotoimisto Lindbladilta

Ready Solutions on tiedonhallintaan ja analytiikan hyödyntämiseen erikoistunut IT-yritys. Asianajotoimisto Lindblad on ollut mukana yhtiön kasvutarinan eri vaiheissa alusta asti.

Yrityksen käynnistysvaiheen sopimukset kuntoon

”Asianajotoimisto Lindbladin väki on auttanut meitä vuosien varrella useampaankin otteeseen”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jonne Poutiainen. ”Yhteistyö alkoi 2018, kun yhtiötä päätettiin lähteä kasvattamaan. Lindbladin tiimi auttoi siinä kohtaa meitä järjestämään yhtiön sopimuksellisen pohjan sellaiseen kuntoon, että se tukee liiketoiminnan tavoitteita.”

”Erityisesti ihan ensimmäinen projekti, jossa käytiin läpi kaikki yhtiön toimintaa määrittelevät sopimukset, oli hyödyllinen. Se on mahdollistanut, että viidessä vuodessa on kasvettu selkeästi isommaksi”, Poutiainen kiittelee.

Asianajaja Markku Lindblad kertoo yhteistyötä tarkemmin: ”Alussa Ready Solutionsin kanssa pistetiin yhtiön sopimuspohja sellaiseen kuntoon, että liiketoimintaa on turvallista ja selkeää kasvattaa. Tämän jälkeen olemme konsultoineet yhtiötä matkan varrella ja tehneet heille mm. erilaisia mallisopimuksia, joita yhtiön liiketoiminta on tarvinnut.”

Omistusjärjestely ja apuja arjen kysymyksiin

Poutiaisen mukaan matkalle mahtuu myös yhden osakkaan irtautuminen liiketoiminnasta. ”Noihin tilanteisiin liittyy aina oma määränsä paperitöitä, kun tehtiin kauppakirjat, osakkeiden mitätöinnit ja kaikki näihin liittyvät pöytäkirjat”, Poutiainen jatkaa. ”Halusimme, että tilanne menee kaikkien kannalta varmasti oikein ja sujuvasti.”

”Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Lidbladin porukan kanssa. Olemme saaneet apua nopeasti, kun on pitänyt kartoittaa vaihtoehtoja ja selvittää, mikä on mahdollista. Sitten on ollut helpompaa tehdä päätöksiä ja pistää paperityöt kuntoon valitun linjan mukaisesti.”

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad