fbpx

Mitä jokaisen yrittäjän tulee tietää julkisista hankinnoista

Joensuu

15.3.2016

Hankintalain kokonaisuudistuksen valmistelu on parhaillaan käynnissä. Hallituksen on tarkoitus antaa esitys uudeksi hankintalaiksi eduskunnalle alkutalvesta 2016. Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan hankintalainsäädännön kokonaisuudistuksen tavoitteena on yksinkertaistaa hankintamenettelyjä.

Ministeriön mukaan uudistuksessa kehitetään sitä, että esimerkiksi työllisyyteen, terveyteen ja sosiaalisiin näkökohtiin liittyvät tekijät otetaan paremmin huomioon hankinnoissa. Lisäksi tarkoituksena on parantaa pk-yritysten osallistumista tarjouskilpailuun, tarkastella kansallisia kynnysarvoja sekä luoda hankinnoille valvontamekanismi.

Seminaarissa käymme aluksi läpi hankintamenettelyä ja tarjouskilpailuun osallistumista yrittäjän näkökulmasta. Käymme läpi hankintamenettelyyn osallistumisen perusteita ja keskitymme erityisesti siihen, mikä hankintalainsäädännössä yrittäjän näkökulmasta tulee muuttumaan.

Lataa maksuton esitysmateriaali sähköpostiisi

Lataa webinaarin esitysmateriaalit ja tallenne maksutta sähköpostiisi. Liityt samalla uutiskirjelistallemme, jolla tiedotamme noin kerran kuukaudessa uusista webinaareista ja muista hyödyllisistä lakiin liittyvistä asioista.

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad