fbpx

Tavaramerkin ja mallioikeuden suojaaminen – rekisteröi ja puutu oikeuksien loukkauksiin tehokkaasti

Joensuu

28.9.2016

Esityksessä käsitellään tavaramerkin ja mallioikeuden rekisteröintikelpoisuutta ja rekisteröintitapoja Suomessa sekä koko EU:n alueella. Esityksessä käydään myös läpi tehokkaimmat lailliset keinot puuttua tavaramerkkioikeuksia ja mallioikeuksia loukkaavaan toimintaan. Oikeuksien loukkauksia tarkastellaan myös oikeustapausten kautta.

Tavaramerkkien ja mallioikeuksien suojaamisen merkitys yrityksen arvon ja liiketoimintariskien kannalta on kasvanut ja kasvaa edelleen, erityisesti sähköisen kaupankäynnin mukanaan tuoman loukkausalttiuden vuoksi.

Seminaarissa asiantuntijana on Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n IPR-tiimin vetäjä, asianajaja Juhani Tukia. Tukialla on yli 20 vuoden kokemus aineettomiin oikeuksiin ja yleisesti yritystoimintaan liittyvästä sopimusjuridiikasta.

Lataa maksuton esitysmateriaali sähköpostiisi

Lataa webinaarin esitysmateriaalit ja tallenne maksutta sähköpostiisi. Liityt samalla uutiskirjelistallemme, jolla tiedotamme noin kerran kuukaudessa uusista webinaareista ja muista hyödyllisistä lakiin liittyvistä asioista.

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad