fbpx

Yrittäjän tietoisku: Johtaja ja toimitusjohtaja – asemien erot. Sopimuksen ja sitouttamisen pääkohdat sekä psykologinen sopimus

Lappeenranta

21.11.2017

Kriittiset pisteet: Aloitus ja lopetus. Johtajalle halutaan maksaa tavoitteiden täyttymisestä. Miten palkitset oikein? Tiedätkö johtajan ja toimitusjohtajan aseman olennaiset erot? Tiedätkö seikat, joista on syytä sopia ja seikat, joista voidaan sisäisesti päättää sopimuksen puuttuessakin? Mitä keinoja on käytettävissä sitouttamiseen? Miten ne näkyvät sopimuksissa? Mikä on psykologinen sopimus, mistä siinä on kysymys ja mihin asioihin se vaikuttaa?

Näihin kysymyksiin Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n osakas, asianajaja Markku Lindblad sekä Psycon Oy:n osakas, Psycon International Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paula Holtari antavat vastauksia tietoiskussa.

Paikka: Assi Vapaudenaukio
Aika: Tiistai 21.11. klo 8 – 10

 

Lataa maksuton esitysmateriaali sähköpostiisi

Lataa webinaarin esitysmateriaalit ja tallenne maksutta sähköpostiisi. Liityt samalla uutiskirjelistallemme, jolla tiedotamme noin kerran kuukaudessa uusista webinaareista ja muista hyödyllisistä lakiin liittyvistä asioista.

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad