fbpx

Lasse avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erilaissa oikeudellisissa pulmissa ja hänen erityisalaansa ovat riidanratkaisu, rikosoikeus, testamentti- ja jäämistöoikeus sekä tietosuoja-asiat. Hänen referensseihinsä kuuluvat monipuoliset, ongelmanratkaisua ja luovaa otetta edellyttäneet toimeksiannot nikotiinipussien varoitusmerkinnöistä aina Yhdysvaltain perintöverotukseen ja tekoälyn tekijänoikeuskysymyksiin asti. Hän on kiinnostunut myös harvinaisemmista oikeudenaloista, kuten teknologiaoikeudesta ja merioikeudesta. Lassen työura Lindbladilla alkoi harjoittelijana 2019.

Innostavien ja informaativisten koulutusten järjestäminen on Lassen vahvuus ja hänet voikin bongata luennoimasta niin seminaarista, webinaareista kuin yliopistoltakin. Lasse palvelee kaikilla toimistoillamme.

Lasse avustaa mielellään myös lasten ja nuorten asioissa, olipa kyse riidoista, rikosasioista tai hallintoasioista.

Sovittelu niin tuomioistuimessa kuin ulkoprosessuaaalisestikin kuuluu Lassen vahvaan osaamisalueeseen ja hän onkin saanut lukuisia, yhtälailla suuria kuin pieniäkin, riitoja sovittua sekä tuomioistuinsovittelussa, Follo-sovittelussa kuin neuvotteluissa vastapuolen kanssa. Jos sinulla on oikeudellinen ongelma tai riita-asia, Lasse kertoo sinulle mielellään myös sovinnon mahdollisuudesta ilman oikeudenkäyntiä.

Vapaa-ajallaan Lasse on erityisen kiinnostunut kirjoittamisesta (pöytälaatikkokirjailija), taiteesta (harrasteleva piirtäjä ja maalari) sekä laskettelusta ja golfista. Hän on toiminut myös itsenäisenä 4H-yrittäjänä sekä konsulttina Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle.

Kesällä 2023 Lasse kävi kuukauden pituisella secondmentilla belgialaisessa asianajotoimistossa Brysselissä. Secondmentilla Lassen tehtäviin kuuluivat haastavat tietosuoja-asiat sekä EU:n TRIDENT -projektiin liittyvät merioikeudelliset asiat.

Lindbladin Advoc-yhteistyössä Lasse on aktiivisesti mukana Junior Advocin puheenjohtajana ja avustaa asiakkaita myös kansainvälisissä toimeksiannoissa.

”Vastauksesta saa enemmän irti, kun tietää myös oikeat kysymykset”, siteeraten Douglas Adamsia.

CV lyhyesti

THL, vieraileva tutkija, ”Väkivaltaisesti radikalisoituneen henkilötietojen käsittely sosiaali- ja terveydenhuollossa”, 2019-2021
Väkivaltaisen radikalisoitumisen käsitteen analysointia ja oikeusvertailua”, Edilex-artikkeli, 2021
OTM, Itä-Suomen yliopisto, 2021
Asianajajatutkinto, 2022
Puheenjohtaja, Junior Advoc, heinäkuu 2023 alkaen
Secondment Timelex SRV, Bryssel, Belgia, 2023
Sertifikaatti – USA:n sopimusoikeuden perusteet, Yalen yliopisto, 2024

Viimeisimpiä töitäni

Asianajotoimisto Lindblad avusti Joensuun Laaturuoka Oy:tä vuokrariidassa

Avustimme Joensuun Laaturuoka Oy:tä tilanteessa, jossa yhtiö oli riitautunut vuokranantajan kanssa ja vuokranantaja oli nostanut kanteen yhtiötä vastaan maksamattomien sähkölaskujen ...

Lue artikkeli

Toimimme myyjän neuvonantajana Capman Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan

Toimimme myyjän neuvonantajana CapMan Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan. Myyjänä kaupassa oli Pertti Johansson. Tietoa ...

Lue artikkeli

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad