fbpx
Jos yläpuolella oleva video ei näy laitteellasi, tarkastathan evästeasetukset.

Lasse on valmistunut oikeustieteen maisteriksi 2021. Opinnoissaan Lasse on suuntautunut erityisesti tietosuoja- ja internetoikeuteen, mutta hän on opiskellut myös kauppatieteitä ja kieliä. Muita hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat esimerkiksi historia sekä kansainvälinen oikeus. Lassen työura Lindbladilla alkoi harjoittelijana 2019.

Lindbladilla Lasse avustaa asiakkaita kaikenlaisissa tapauksissa. Lasse työskentelee pääasiassa Joensuun toimistollamme, jota kautta hän voi järjestää myös asiakastapaamisia. Hän palvelee myös Imatran, Lappeenrannan ja Mikkelin toimistoillamme.

Vapaa-ajallaan Lasse on erityisen kiinnostunut kirjoittamisesta ja kielitieteestä, taiteesta sekä kevyestä urheilusta. Hän on toiminut myös itsenäisenä 4H-yrittäjänä sekä konsulttina Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle.

”Lähdin oikikseen, koska haluan auttaa ihmisiä; ja tästä haluan pitää kiinni. Oikeus kuuluu kaikille.”

Kesällä 2023 Lasse kävi kuukauden pituisella secondmentilla belgialaisessa asianajotoimistossa Brysselissä. Secondmentilla Lasse hoiti erityisesti tietosuojaan sekä kansainvälisiin oikeuteen ja EU-hankkeisiin liittyviä asioita.

Viimeisimpiä töitäni

Toimimme myyjän neuvonantajana Capman Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan

Toimimme myyjän neuvonantajana CapMan Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan. Myyjänä kaupassa oli Pertti Johansson. Tietoa ...

Lue artikkeli

© 2023 Asianajotoimisto Lindblad