fbpx

26.4.2022

Toimimme myyjän neuvonantajana Capman Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan

Toimimme myyjän neuvonantajana CapMan Infran kohdeyhtiön Koiviston Auton ostaessa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n koko osakekannan. Myyjänä kaupassa oli Pertti Johansson.

Tietoa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:stä

Pirkanmaan Tilausliikenne on Tampereen seudun suurin paikallisliikenteen toimija. Yhtiöllä on noin 200 työntekijää, 86 linja-autoa ja 15 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2021. Liikevaihdosta on yli 95 % sopimuksiin perustuvaa paikallisliikennettä. Kaikki Pirkanmaan Tilausliikenteen työntekijät siirtyvät kaupan myötä osaksi Koiviston Auto -konsernia. Kaupalla ei ole mitään välittömiä vaikutuksia yhtiön asiakkaisiin tai sen tarjoamiin palveluihin.

Tutustu yritysjärjestelyjä käsitteleviin oppaisiimme

Löydät kaikki yritysjärjestelyjä käsittelevät oppaamme materiaalit-osiosta.

Tietoa Koiviston Auto -konsernista

Koiviston Auto on Suomen suurin linja-autoliikennettä harjoittava yhtiö maanlaajuisine reitti- ja varikkoverkostoineen. Yhtiöllä on 2 300 työntekijää, noin 1 000 linja-autoa ja yhtiön liikevaihto oli 173 miljoonaa euroa vuonna 2020. Koiviston Auto on markkinaehtoisen kaukoliikenteen markkinajohtaja OnniBus.com-, OnniBusFlex- ja Porvoon Liikenne -brändeillään. Kaupunkiseutujen sopimusliikenteessä yhtiö on vahvasti läsnä Helsingin seudulla, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa, Porvoossa, Raumalla, Rovaniemellä ja Varkaudessa. Koiviston Auto on perustettu vuonna 1928. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja on saatavilla osoitteissa: www.koivistonauto.fi tai www.onnibus.com.

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. CapMan on kehittänyt satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luonut merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. CapMan hallinnoi yhteensä yli 4,5 miljardin euron pääomia ja tavoitteena on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. CapMan on sitoutunut asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. CapMan toimii laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. CapManin sijoitusalueet kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. CapMan tarjoaa lisäksi varainhoitoa. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 160 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. CapManin osakkeet on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. www.capman.com

Yleisimmät lakiasiainpalvelut kiinteähintaisina paketteina

Tarjoamme monia yritysten ja yksityisasiakkaiden tarvitsemia palveluita selkeästi hinnoiteltuina tuotepaketteina. Katso kaikki tuotepaketit tästä.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad