fbpx

7.2.2022

Asunnon ostaminen Suomesta: Lindblad avusti ulkomaan kansalaista prosessissa

Asunnon ostaminen Suomesta tuli saksalaiselle kauppatieteiden tohtorille Bernhard Güntherille ajankohtaiseksi, kun hänet nimitettiin Fortum-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Asianajotoimisto Lindblad & Co avusti Güntheria Helsingin-asunnon ostamisessa selvittämällä asiakkaan valitsemien asuntojen taustatietoja sekä kauppakirjan ehtojen laadinnassa.

Ammattimaisella asenteella ja sujuvasti englanniksi

Asianajotoimisto Lindblad & Co ei ollut Bernhard Güntherille aiemmasta tuttu, kun sitä ja muutamaa muuta toimistoa suositeltiin hänelle avustamaan asunnon ostossa Helsingistä. Lindblad erottui kilpailijoistaan nopealla reagoinnillaan ja ammattimaisella asenteellaan. 

Günther ei puhu suomea, mutta kielitaidon puutteesta ei aiheutunut minkäänlaisia ongelmia eikä viivästyksiä. Asiointi Lindbladinn asiantuntijoiden kanssa oli erittäin sujuvaa: ”Palvelu hoidettiin erinomaisella englannilla ja tarvittavat käännöstyöt tehtiin nopeasti ja laadukkaasti”, Günther muistelee. 

”Erittäin hyvin hoidettu prosessi”

Asiakas kokee, että koko prosessi hoidettiin erittäin hyvin: ”Asioihin reagointi oli nopeaa ja tilanne oli aina erinomaisesti hallussa. Sain myös paljon hyödyllistä tietoa siitä, miten kiinteistökauppoja tehdään Suomessa.” 

Lindbladin suurimmaksi onnistumiseksi Günther nostaa sen, että asunnon ostaminen Helsingistä sujui niin helposti: ”Minulla ja vaimollani oli koko prosessin ajan tunne, että olemme turvallisissa ja luotettavissa käsissä.”

Lopputulokseen tyytyväinen asiakas suosittelee Lindblad & Co:n palveluita: ”Vastaavassa tilanteessa kääntyisin epäröimättä Lindbladin puoleen!”

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad