fbpx

Asunto-osakeyhtiölaissa ja yhtiöjärjestyksessä määritellään taloyhtiön toimintaan olennaisesti vaikuttavat seikat, kuten vastuut, velvollisuudet ja oikeudet sekä osakkeenomistajien että taloyhtiön näkökulmasta. Näiden säädösten avulla rakennetaan perusta taloyhtiön toiminnalle, ja ne antavat selkeät raamit taloyhtiön hallinnolle ja päätöksenteolle.

Lakipalvelut asunto-osakeyhtiöille ja osakkaille

Autamme ratkomaan asunto-osakeyhtiön ja osakkaiden välisiä riitoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mitä asunto-osakeyhtiölaki määrittää?

Asunto-osakeyhtiölaki määrää yksityiskohtaiset monista keskeisistä asioista, kuten kunnossapidosta, korjaus- ja muutostöistä, vastikkeen maksamisesta ja päätöksenteosta. Tiukat säännökset auttavat varmistamaan, että taloyhtiön toiminta sujuu tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti. Asianajajamme tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa ja apua kaikissa asunto-osakeyhtiöihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Lataa opas asunto-osakeyhtiön kunnossapitovastuusta

Mitä asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapito tarkoittaa? Lue opas ja tiedät mitä hallituksen jäsenten ja osakkaiden on tärkeä tietää.

Apua asunto-osakeyhtiölain tulkintaan

Asunto-osakeyhtiölaki muodostaa kiinteän perustan kaikelle asunto-omaisuuteen liittyvälle toiminnalle. Tarjoamme palvelujamme sekä erikoistunutta asiantuntemustamme asunto-osakeyhtiöille ja osakkeenomistajille kaikissa asunto-osakeyhtiölain soveltamisalaan liittyvissä kysymyksissä. Etsitpä apua riitatilanteissa, taloudellisissa ongelmissa tai hallinnollisissa tehtävissä, asianajajamme ovat valmiina auttamaan.

Apunasi monipuolinen kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista

Asunto-osakeyhtiöihin ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvät asianajopalvelut ovat vahvaa erityisalaamme. Meillä on monipuolinen kokemus sekä asunto-osakeyhtiöiden että osakkeenomistajien avustamisesta muun muassa korjaus- ja kunnossapitovastuuta koskevissa asioissa.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad