fbpx

11.4.2023

Asianajotoimisto Lindblad avusti Joensuun Laaturuoka Oy:tä vuokrariidassa

Avustimme Joensuun Laaturuoka Oy:tä tilanteessa, jossa yhtiö oli riitautunut vuokranantajan kanssa ja vuokranantaja oli nostanut kanteen yhtiötä vastaan maksamattomien sähkölaskujen perimiseksi. Haastattelimme Joensuun Laaturuoka Oy:n toimitusjohtaja Henri Saarikorpea tapauksesta ratkaisun jälkeen:

”Tilannehan lähti siitä, että vuokranantajan toiminta ei ollut asianmukaista. Tilaan liittyi monenlaista ongelmaa, joista osan korjasimme omin rahoin. Osa, esimerkiksi sisälämpötilan tippuminen alle 10 asteeseen talvella, puolestaan oli sellaisia, että niille ei tehty mitään, vaikka reklamoimme aiheesta.”

”Riita kärjistyi lopulta, kun aloin selvitellä sähkö- ja vesilaskuja, jotka kulkivat vuokranantajan kautta eivätkä tulleet suoraan yrityksellemme. Tuntui, että laskut eivät täsmänneet. Jätin laskun maksamatta, jotta tilanne selvitettäisiin. Tästä vuokranantajamme nosti kanteen”, Saarikorpi kertoo. ”Tässä kohtaa otimme yhteyttä Asianajotoimisto Lindbladiin.”

”Teimme Lindbladin kanssa vastakanteen, jossa yksilöimme kiinteistöön liittyvät ongelmat ja epäselvyydet. Tämän jälkeen homma alkoikin selvitä nopeasti. Vastapuoli halusi sopia jutun heti valmisteluistunnon jälkeen.”

”Mielestäni saimme sopimalla paremman lopputuloksen kuin mitä pitkä oikeusprosessi olisi tuottanut, vaikka todennäköisesti olisimmekin siinä menestyneet. Pääsimme irti liiketoimintaamme toimimattomasta vuokratilasta ja pystyimme kehittämään firman toimintaa eteenpäin ilman, että tarvitsee miettiä koko asiaa.”

”Kaikkinensa olemme tosi tyytyväisiä Asianajotoimisto Lindbladin toimintaan. Kaikki meni tosi hienosti ja nopeasti.”

Yleisimmät asunto-oikeuden palvelut kiinteään hintaan

Tarjoamme monia asunto-osakeyhtiöiden tarvitsemia palveluita selkeästi hinnoiteltuina tuotepaketteina.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad