fbpx

1.12.2021

Yksityishenkilön avustaminen työsuhteeseen liittyvässä riidassa

Ylöjärveläinen Mikko Partanen hyödynsi työsuhteeseen liittyvässä riidassa Asianajotoimisto Lindblad & Co:n asiantuntevaa palvelua.

Lakiapua työsuhderiitaan   

Mikko Partanen oli työskennellyt useamman vuoden myynnin parissa, kun silloisen työnantajan kanssa syntyi erimielisyyttä työsuhteeseen liittyvässä asiassa. Ammattiliittoon kuulumaton Partanen lähti selvittämään, mistä hän saisi hankalaan tilanteeseen juridista apua: 

”En ollut asioinut aiemmin asianajotoimiston kanssa ja googlasin eri toimistoja. Tutkin, mihin ne olivat erikoistuneet ja millaisia referenssejä niiltä löytyi. Lindbladin osaaminen ja referenssit vakuuttivat, joten otin yhteyttä heidän työ- ja virkaoikeuteen erikoistuneeseen asianajajaansa, Minna Romuun.”

Yhteistyö asianajajan kanssa  

”Minna alkoi hoitaa tapausta joutuisasti. Yhteistyömme sujui siten, että kerroin hänelle omasta näkökulmastani, mitä oli tapahtunut. Tämän perusteella Minna teki kirjelmäluonnokset ja lähetti ne minulle hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ne toimitettiin vastapuolelle”, Mikko Partanen kertoo.

Kuukausia kestänyt prosessi oli raskas, mutta sen käynnistämistä Partanen ei kadu: ”Olin ensimmäistä kertaa mukana tällaisessa tapauksessa, ja Minnan kanssa keskusteltiin avoimesti siihen liittyvistä riskeistä. Olin koko ajan perillä siitä, missä mennään ja miten edetään seuraavaksi. Vaikka prosessi oli stressaava, kannatti se mielestäni käynnistää. Oikeudenmukainen lopputulos oli minulle tärkeä.” 

Ystävällistä ja ammattimaista palvelua   

”Yhteydenpito Minnan kanssa oli tiivistä ja sujui pääasiassa sähköpostin avulla. Sähköposti on itselleni luonteva tapa kommunikoida ja se oli fiksu tapa pitää yhteyttä asianajotoimiston kanssa. Kummallekin osapuolelle jäi mustaa valkoiselle siitä, mitä ollaan keskusteltu ja mihin ollaan jääty. Minna oli pääpiirteittäin erittäin hyvin tavoitettavissa ja jos hänellä oli muita kiireitä, informoi niistä myös hyvin.” 

”Palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista”, lopputulokseen tyytyväinen Mikko Partanen kertoo ja toteaa lopuksi:

”Lindbladin palvelussa parasta oli ammattitaitoinen asioiden hoito kaikkinensa. Suosittelen heidän palveluitaan vastaavassa tilanteessa olevalle henkilölle!”

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad