fbpx
Jos yläpuolella oleva video ei näy laitteellasi, tarkastathan evästeasetukset.

Erityisosaamisalueina kiinteistö- ja asunto-oikeus sekä työ- ja virkaoikeus

Ravi toimii kiinteistö- ja asunto-oikeustiimin vetäjänä ja on hoitanut lukuisia toimeksiantoja aiheisiin liittyen. Ravilla on lisäksi laaja kokemus työoikeudellisten toimeksiantojen hoidosta. Ravilla on laajasti prosessikokemusta myös muista yritysten ja yksityishenkilöiden laajoista riita-asioista sekä useista rikosoikeudenkäynneistä.

Ravi julkaisee asiantuntijakirjoituksia Oma Kiinteistö- sekä Omakoti-lehdissä. Ravi kouluttaa yrittäjiä ja yksityishenkilöitä oikeudellisissa asioissa ympäri Suomen.

Ravi on toiminut aktiivisesti erilaisissa luottamustehtävissä ja hankkeissa. Hän on toiminut Suomen Asianajajaliiton Hämeen paikallisosaston hallituksen jäsenenä vuosina 2017 – 2021 ja puheenjohtajana vuodesta 2021 alkaen. Ravi on lisäksi ollut Asianajajaliiton valtuuskunnan jäsen vuosina 2018-2021. Valtuuskunta käyttää Suomen Asianajajaliitossa ylintä päätösvaltaa. Ravi toimi myös Asianajajaliiton nuorten valiokunnan jäsenenä vuosina 2017-2022. Vuonna 2017 Ravi oli vetovastuussa Asianajajaliiton Suomi100-hankkeesta, jossa järjestettiin oikeuskasvatusoppitunteja ympäri Suomen. Ravi on toiminut vuosina 2017–2018 Asianajajaliiton häirinnän vastaisessa työryhmässä.

Ravi on asianajajajäsen Keskuskauppakamarin alaisuudessa toimivassa Isännöinnin eettisessä neuvostossa vuodesta 2024 alkaen.

Ravi on opiskellut Turun yliopistossa ja hän on ollut Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n palveluksessa vuodesta 2010 lähtien.

Haastattelussa Minna Ravi

Kerro itsestäsi ja taustastasi; miten olet päätynyt lakimieheksi?

Lakimiehen ammatti ei ole ollut itsestäänselvyys, mutta tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Halusin opiskella Turussa ja siellä oikeustieteen opiskelu oli mahdollista.

Mikä on parasta työssäsi?

Jokainen työpäivä on erilainen ja haastava. Saan viettää aikaa mukavien työkavereiden kanssa.

Mitkä oikeudenalat ovat lähimpänä sydäntäsi?

Kiinteistöoikeudelliset riita-asiat ovat mielenkiintoisimpia.

Mitä teet työn vastapainoksi vapaa-ajallasi?

Rentoudun perheeni kanssa.

Mitkä ovat kolme asiaa, joista et luopuisi?

Läheiset ihmiset, aurinko ja jäätelö.

Viimeisimpiä töitäni

Avustimme kiinteistökauppariidassa, jossa omakotitalo ei ollutkaan omakotitalo

Avustimme Satokankaan perhettä erikoisessa kiinteistökauppariidassa, joka saatiin hiljattain päätökseen. Haastattelimme aiheesta Jari Satokangasta. ”Ostimme 2010 Nummelasta kiinteistön, jossa piti olla ...

Lue artikkeli

Uudistimme Kokodiili Oy:n sopimuspohjat

Kokodiili on yritys, joka tarjoaa remontointi- sekä keittiö-, koti- ja toimistokalusteiden kasaus- ja asennuspalveluita ammattitaidolla, ajallaan ja sovitussa paikassa. Yritys ...

Lue artikkeli

Kaupan purkaminen hometaloriidassa

Kanta-Hämeen Tammelassa sijaitsevasta vanhasta omakotitalosta löytyi pian kaupanteon jälkeen homevaurio. Talon ostanut pariskunta sai kaupan purettua Asianajotoimisto Lindblad & Co:n ...

Lue artikkeli

Yksityishenkilön avustaminen työsuhteeseen liittyvässä riidassa

Ylöjärveläinen Mikko Partanen hyödynsi työsuhteeseen liittyvässä riidassa Asianajotoimisto Lindblad & Co:n asiantuntevaa palvelua. Lakiapua työsuhderiitaan    Mikko Partanen oli työskennellyt useamman ...

Lue artikkeli

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad