Minna Romu

Asianajaja Minna Romu on ollut Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n palveluksessa vuodesta 2010 lähtien. Romu toimii Tampereen toimiston vetäjänä ja vastaa toimistomme asiakkuuksista Pirkanmaalla.

 

Minna Romu

Minna Romu

asianajaja (äitiyslomalla) minna.romu@lindblad.fi Puhelin 020 749 8193

Asianajaja Minna Romu on ollut Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n palveluksessa vuodesta 2010 lähtien. Romu toimii Tampereen toimiston vetäjänä ja vastaa toimistomme asiakkuuksista Pirkanmaalla.

Romu toimii kiinteistö- ja asunto-oikeustiimin sekä työ- ja virkatiimin vetäjänä ja on hoitanut lukuisia toimeksiantoja kyseisiin oikeudenaloihin liittyen. Romulla on laajasti prosessikokemusta myös muista yritysten ja yksityishenkilöiden laajoista riita-asioista sekä useista rikosoikeudenkäynneistä.

Romu julkaisee asiantuntijakirjoituksia Oma Kiinteistö- sekä Omakoti-lehdissä. Romu kouluttaa yrittäjiä ja yksityishenkilöitä oikeudellisissa asioissa ympäri Suomen.

Romu toimii Asianajajaliiton Hämeen osaston hallituksen jäsenenä alkuvuodesta 2017 alkaen sekä Asianajajaliiton valtuuskunnan jäsenenä alkuvuodesta 2018 alkaen. Valtuuskunta käyttää Suomen Asianajajaliitossa  ylintä päätösvaltaa. Romu on myös Asianajajaliiton nuorten toimikunnan jäsen ja toimii Hämeen osaston nuorten toimikunnan puheenjohtajana. Romu oli vuonna 2017 vetovastuussa Asianajajaliiton Suomi100-hankkeesta, jossa järjestettiin oikeuskasvatusoppitunteja ympäri Suomen. Romu on toiminut vuosina 2017-2018 Asianajajaliiton häirinnän vastaisessa työryhmässä.

Romu on opiskellut Turun yliopistossa.

Palvelut
  • kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöoikeus
  • työoikeus
  • riidanratkaisu
  • rikosoikeus


Sihteeri

Kerro itsestäsi ja taustastasi; miten olet päätynyt lakimieheksi?

kesa2014-490Lakimiehen ammatti ei ole ollut itsestäänselvyys, mutta tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Halusin opiskella Turussa ja siellä oikeustieteen opiskelu oli mahdollista.

Mikä on parasta työssäsi?

Jokainen työpäivä on erilainen ja haastava. Saan viettää aikaa mukavien työkavereiden kanssa.

Mitkä oikeudenalat ovat lähimpänä sydäntäsi?

Kiinteistöoikeudelliset riita-asiat ovat mielenkiintoisimpia.

Mitä teet työn vastapainoksi vapaa-ajallasi?

Rentoudun ystävien kanssa. Lisäksi urheilen ja luen.

Mitkä ovat kolme asiaa, joista et luopuisi?

Läheiset ihmiset, aurinko ja jäätelö.