Minna Romu

Asianajaja Minna Romu toimii Tampereen toimiston vetäjänä ja vastaa toimistomme asiakkuuksista Pirkanmaalla.

 

Minna Romu

Minna Romu

asianajaja (äitiyslomalla) minna.romu@lindblad.fi Puhelin 020 749 8193
Sihteeri

Erityisosaamisalueina kiinteistö- ja asunto-oikeus sekä työ- ja virkaoikeus

Romu toimii kiinteistö- ja asunto-oikeustiimin sekä työ- ja virkatiimin vetäjänä ja on hoitanut lukuisia toimeksiantoja kyseisiin oikeudenaloihin liittyen. Romulla on laajasti prosessikokemusta myös muista yritysten ja yksityishenkilöiden laajoista riita-asioista sekä useista rikosoikeudenkäynneistä.

Romu julkaisee asiantuntijakirjoituksia Oma Kiinteistö- sekä Omakoti-lehdissä. Romu kouluttaa yrittäjiä ja yksityishenkilöitä oikeudellisissa asioissa ympäri Suomen.

Romu on toiminut aktiivisesti erilaisissa luottamustehtävissä ja hankkeissa. Hän on toiminut Asianajajaliiton Hämeen osaston hallituksen jäsenenä alkuvuodesta 2017 alkaen sekä Asianajajaliiton valtuuskunnan jäsenenä alkuvuodesta 2018 alkaen. Valtuuskunta käyttää Suomen Asianajajaliitossa ylintä päätösvaltaa. Romu on myös Asianajajaliiton nuorten toimikunnan jäsen ja toimii Hämeen osaston nuorten toimikunnan puheenjohtajana. Vuonna 2017 Romu oli vetovastuussa Asianajajaliiton Suomi100-hankkeesta, jossa järjestettiin oikeuskasvatusoppitunteja ympäri Suomen. Romu on toiminut vuosina 2017–2018 Asianajajaliiton häirinnän vastaisessa työryhmässä.

Romu on opiskellut Turun yliopistossa ja hän on ollut Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:n palveluksessa vuodesta 2010 lähtien.

Viimeisimpiä töitäni

Paritalon osakkaiden välinen riita

Asianajotoimisto Lindblad avusti Jyrki Piekkalaa varaston käyttöoikeuteen liittyvässä riidassa taloyhtiötä vastaan, ja sekä käräjäoikeus että hovioikeus ratkaisivat asian Piekkalan eduksi.

» Lue lisää

Työsuhdekoulutus KLINGER Finland Oy:lle

Asianajotoimisto Lindblad ja Minna Romu saivat KLINGER Finlandilta positiivista palautetta työsuhdekoulutuksesta, joka oli osallistujien mukaan sisällöltään kattava, selkeä ja käytännönläheisyytensä ansiosta erittäin kiinnostava.

» Lue lisää

Jounin Kaupan kauppiaspariskunta luottaa lakiasioissa Lindbladiin

Koko Suomen tuntemaksi lähivuosina noussut Jounin Kauppa Oy:n kauppiaspari Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen kääntyy lakiosaamista vaativissa asioissa poikkeuksetta Asianajotoimisto Lindblad & Co:n puoleen.

» Lue lisää