fbpx

16.2.2018

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy sai apua liiketoimintakaupan toteuttamiseen

Erityistä kiitosta asiakkaalta saavat Lindblad & Co:n asiantuntemus, ripeys ja hyvä asiakaspalvelu.

Lindblad & Co valikoitui useiden lakiasiantuntijoiden joukosta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy eli lyhyemmin Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa yrityksiä kehittymään ja kasvamaan tarjoamalla yritysneuvontapalveluita. Keuke toimii Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla, ja se on edellä mainittujen kuntien sekä yrittäjäjärjestöjen omistama.

Keuken ja Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen välillä oli jo vuoden verran suunniteltu liiketoimintakauppaa, jossa alkavan yrittäjän neuvontapalveluihin liittyvä liiketoiminta siirtyisi Uusyrityskeskukselta Keukelle. Loppuvuodesta 2017 kauppakirjan teko tuli lopulta ajankohtaiseksi.

”Halusimme liiketoimintakauppakirjan tekemiseen apua kokeneelta toimijalta. Pyysimme tarjoukset ja referenssejä useammalta taholta, ja Asianajotoimisto Lindblad & Co osoittautui tässä vertailussa parhaaksi. Meidät vakuutti erityisesti heidän aiempi kokemuksensa vastaavanlaisissa kaupoissa avustamisesta”, perustelee Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen asianajotoimiston valintaa.

Juridiikan erikoisosaaja on isossa liiketoimintakaupassa tarpeen

Molemmat kaupan osapuolet tiedostivat lakiavusta saatavat hyödyt, joten sekä Keuke että Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus olivat prosessissa Lindblad & Co:n asiakkaina.

”Saimme Lindblad & Co:lta apua tekniseen asiakirjalaadintaan, mutta myös konsultaatioapua sen suhteen, mitä kaikkea liiketoimintakaupasta sovittaessa pitää huomioida ja mitä kaikkea kauppakirjan on sisällettävä. Lisäksi meitä opastettiin liiketoimintakauppaan liittyvissä verotuskysymyksissä”, Pekkarinen kertoo.

”Olen täysin varma, että jos olisimme itse yrittäneet hoitaa prosessin, jotain olennaista olisi jäänyt puuttumaan. Se olisi voinut tulla jälkikäteen kalliiksi esimerkiksi veroseuraamusten kautta. Tällaisissa asioissa on tarvetta alan syväosaajalle, joka katsoo, että kaikki menee varmasti oikein ja olennaiset asiat tulevat huomioitua. Niin vältetään taloudelliset riskit”, Pekkarinen lisää.

Asianajopalvelut puitesopimuksella kunnille ja julkisyhteisöille

Tarjoamme kunnille ja muille julkisyhteisöille vaivattoman tavan järjestää tarvittavat asianajopalvelut ja juridinen apu. Asianajotoimisto Lindblad on monialainen asianajotoimisto, jolla on toimipisteitä useilla eri paikkakunnilla.

Hyvää palautetta yrityskehittämisen ammattilaisilta

Joulukuussa 2017 kauppa saatiin onnistuneesti tehtyä, ja molemmat kaupan osapuolet olivat tyytyväisiä Lindblad & Co:lta saatuun palveluun.

”Olemme itse yrityskehittämisen ammattilaisia, joten senkin takia kiinnitämme paljon huomiota palvelun laatuun. Arvostimme Lindbladin palvelun selkeyttä ja erikoisasiantuntemusta. Heillä on vahva kokemus siitä, mitä he tekevät ja hyvin hioutuneet rutiinit. Me saimme todella ensiluokkaista apua ja olemme erittäin tyytyväisiä”, sanoo Pekkarinen.

”Asiantuntevuuden lisäksi Lindblad & Co:n palvelu oli ripeää ja mutkatonta. Asiat hoituivat joustavasti, asiakkaan tarpeet huomioiden, ja hinta-laatusuhdekin oli kohdallaan ottaen huomioon sen, miten suuri hyöty siitä oli meille.”

Pekkarinen mainitsee vielä Lindblad & Co:n erityisenä vahvuutena sen, että kommunikointi oli helppoa ja ymmärrettävää.

”He osaavat ydinasiansa eli juridiikan, mutta myös hyvän asiakaspalvelun. Esimerkiksi puhelimessa keskustellessa asiat osattiin kääntää kansankielelle niin, että asiakas ymmärsi, mistä on kyse.”

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad