fbpx

26.10.2023

Avustimme Keminmaan kuntaa sopimusasiassa

Asianajotoimisto Lindblad avusti Keminmaan kunnanjohtaja Hannele Matinlassia ja Keminmaan kuntaa kunnan ja yksityisen yrityksen välisessä sopimus- ja tarjouskilpailutusasiassa. Matinlassi kertoo yhteistyöstä:

”Yhteistyö alkoi asiasta, jossa oli tehty jo päätös kunnanhallituksessa, mutta päätöksestä tehtiin oikaisuvaatimus. Tässä kohtaa halusimme asiantuntijan avuksemme, ja pyysimme tarjouksia useammilta toimijoilta. Lindbladin osalta vakuutti erityisesti se, että tarjouksesta saakka vaikutti, että yhteistyö olisi selkeää ja helppoa.”

”Tilanne eteni niin, että Lindblad ei varsinaisesti osallistunut neuvotteluihin, vaan opasti, miten kokonaisuus muotoillaan kunnanhallitukselle vietäviin asioihin niin, että päätöksenteon muotoseikat ovat varmasti oikein”, Matinlassi toteaa ja jatkaa: ”Lindbladin kanssa on ollut helppo luottaa siihen, että osaaminen ja siten asiat ovat kestävällä pohjalla.”

Alussa syntynyt mielikuva siitä, että yhteistyö on selkeää, piti paikkansa myös käytännössä

”Minun ja Asianajotoimisto Lindbladin välinen yhteistyö on sujunut hyvin”, Matinlassi summaa. ”Asiointi on ollut selkeää, nopeaa ja ystävällistä. Koko ajan on ollut selkeät toimintatavat, miten asioita hoidetaan eteenpäin. Ja silloin, kun on tullut jotain yllättävää esiin, apua on saanut nopeasti – asioita ei ole jätetty jonon jatkoksi, vaan hoidettu suoraviivaisesti eteenpäin. Kaikkinensa yhteisen asian hoitaminen on ollut sujuvaa ja helppoa heidän kanssaan.”

”Lindbladin ehdoton vahvuus on minun mielestäni ollut selkeä toimintatapa. Se on luonut vahvan perustan yhteistyölle. Yhteistyöstä on syntynyt tunne, että he ovat olemassa minua varten: olen koko ajan voinut luottaa, että asiaamme hoidetaan asiantuntevasti ja osaavasti eteenpäin”, Matinlassi kertoo.

Asianajopalvelut puitesopimuksella kunnille ja julkisyhteisöille

Tarjoamme kunnille ja muille julkisyhteisöille vaivattoman tavan järjestää tarvittavat asianajopalvelut ja juridinen apu. Asianajotoimisto Lindblad on monialainen asianajotoimisto, jolla on toimipisteitä useilla eri paikkakunnilla.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad