Referenssejä aiheesta "Sukupolvenvaihdos"

LVI-Bioneerit Oy:n sukupolvenvaihdos toteutui varmoin askelin Lindbladin kanssa

Yritysjuridiikkaan erikoistuneen lakiasiantuntijan avulla sukupolvenvaihdosprosessi oli hallittu ja verotuksellisten näkökulmien huomioinnilla päästiin edullisimpaan lopputulokseen.  (lisää…)


Eva Simolin

ostajan etsintä ja yhtiön myynti

“Olen todella tyytyväinen Asianajotoimisto Lindbladilta saamaani palveluun. Kun halusin myydä yritykseni, he etsivät ostajan parhaalla mahdollisella hinnalla. Asianajotoimisto Lindblad teki sopimukset, eikä minun tarvinnut kuin allekirjoittaa. Vaivatonta ja mukavaa!”


RE-Suunnittelu Oy

re_logoosakkeiden hankinta

Avustettu osakkeiden hankinnassa yhtiön osakkailta.


Nurmeksen Metalli Oy

Avustettu yhtiötä ja sen osakkaita järjestelyssä, jossa yrityksen enemmistöomistus siirtyi isältä pojalle useamman eri toimen yhdistelmällä.


Piikki ja Pora Rautiainen Oy

thumb_terorautiainenlahjoitus, osakkaiden hankinta, ennakkotieto

Tero Rautiainen

“Asianajotoimisto Lindblad avusti yrityksemme sukupolvenvaihdoksessa. Aluksi saimme valita muutamasta vaihtoehdosta mallin, jonka mukaan lähdettiin etenemään. Kun sovitut toimet oli luonnosteltu, asianajotoimisto hankki verottajalta ennakkopäätökset ja saimme pitävät tiedot verottajan suhtautumisesta sukupolvenvaihdostoimiin. Sukupolvenvaihdos pystyttiin toteuttamaan ilman, että jatkajalle olisi tullut kohtuutonta rasitusta. Tähän päästiin yhdistämällä osakkeiden lahjoitus ja se, että yhtiö hankki luopujalta osakkeita. Yhtiötäkään ei haluttu kohtuuttomasti rasittaa ja muun muassa halli siirtyi rahan sijasta luopujalle. Jatkossa luopuja saa vuokratuloja ja yhtiö voi pitkäaikaisella sopimuksella käyttää hallia. Samalla laajensimme hallitusta ja päivitimme yhtiörakennetta.”