fbpx

11.4.2023

Perunkirjoitus ja ositus nopeasti ja omaisia kunnioittaen

Asianajotoimisto Lindblad avusti Hilkkaa ja hänen miehensä kuoltua. Toteutimme perunkirjoituksen ja osituksen, jonka jälkeen autoimme hoitamalla tarvittavat lainhuudot ja täydennyspyynnöt.

Hilkka kertoi valinneensa Asianajotoimisto Lindbladin paikallisen palvelun vuoksi: ”Halusimme lasten kanssa saada asiat hoidettua sujuvasti ja nopeasti. Oli helppoa viedä paperit Lindbladin toimistolle, jossa ystävällinen asianajosihteeri otti ne vastaan. Itselleni oli helpompaa, ettei asioita tarvinnut lähetellä sähköisesti.”

Asianajotoimisto Lindbladin perhe- ja perintöoikeuden tiimin tehtäväksi tuli hoitaa pesän jakaminen nopeasti ja sujuvasti. Pesän osakkaana olivat Hilkan lisäksi hänen lapsensa. Tiimimme piti aktiivisesti yhteyttä pesän osakkkaisiin ja pyrki työssään siihen, että asioita saadaan eteenpäin mahdollisimman vähän asiakasta kuormittaen. Palautteen perusteella onnistuimme hyvin.

Hilkka oli tyytyväinen Lindbladin palveluun. ”Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti. Ei tarvinnut missään kohtaa odotella kuukausitolkulla, vaan asiat etenivät. Oli helppoa, että paperit sai jättää sinne ja koko ajan kerrottiin, jos jotain lisätietoa tarvittiin”, Hilkka kertoo. ”Lisäksi minulle henkilökohtaisesti oli tärkeää, että tahtotilaani siitä, että talomme jää minulle ja muuta omaisuutta jaetaan lapsille, kunnioitettiin pesää jakaessa.”

Tutustu perintöoikeuden palveluihimme

Lue lisää perunkirjoitukseen ja pesänselvitykseen liittyviin palveluistamme.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad