fbpx

15.5.2023

Avustimme pitkäaikaista asiakasta perunkirjoituksessa

Asiakkaat ja heidän asiansa tulevat tutuksi, kun töitä tehdään useamman sukupolven kanssa samassa suvussa. Näin oli myös, kun avustimme pitkäaikaisen asiakkaamme perunkirjoituksessa. Heidän sukunsa kanssa olemme tehneet töitä n. 30 vuoden ajan.

”Vaimoni isä ja äitipuoli olivat olleet pitkään Asianajotoimisto Lindbladin asiakkaita”, Hannu kertoo. ”Kun heistä aika jätti, testamentit olivat Lindbladilla säilytyksessä ja toimeenpantavina. Heidän kanssaan oli siis tehty perunkirjoituksia ja pesänjakoja aiemmin.”

”Kun itse päätimme tehdä testamentit ja selvitellä, kuka asioitamme hoitaa, sama toimisto oli luonnollinen valinta”, Hannu toteaa ja jatkaa: ”Meille on ajan saatossa syntynyt syvä luottamus asianajotoimiston Lindbladiin mikä luo turvallisuuden tunteen asioiden hoitamiseen. Yhteistyö on ollut toimivaa. Meihin on otettu aina yhteyttä, kun on pyydetty. Aika on saatu aina, kun on tarvittu. Ylipäänsä kaikki on hoitunut ystävällisesti ja joustavasti. Tuntuu siltä, että olemme hyvissä käsissä.”

Hannu perheineen on myös tyytyväinen Asianajotoimisto Lindbladin osaamiseen. ”Tuorein yhdessä Lindbladin kanssa tehty asia oli sellaisen kuolinpesän jako, jossa ei ollut suoria perillisiä. Tämän vuoksi piti tehdä sukuselvitykset ja antaa testamentti tiedoksi Valtiokonttorille, eli prosessi poikkeaa jonkin verran normaalista.”

”Me halusimme turvallisuuden siitä, että muotoseikat ovat varmasti oikein. Emme itse ole juristeja, ja meidän on tietty vaikea arvioida kenenkään ammattitaitoa tarkemmin, mutta se kokemus on, että meidän asiamme on hoidettu hyvin ja ongelmakohdat on osattu selittää selkeästi”, Hannu kertoo tyytyväisenä.

Tutustu perintöoikeuden palveluihimme

Lue lisää perunkirjoitukseen ja pesänselvitykseen liittyviin palveluistamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin autamme osituksen tai omaisuuden erottelussa.

Markku Lindblad

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad