fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Helsingin toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Hiilikatu 3.

Henkilöstö

Helsingin toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Toiminta alkoi 1.8.1990 Helsingissä, Forumissa sijainneesta 9 m² toimitilasta, jossa Lindblad työskenteli yksinään. Toiminta lähti ennakoitua nopeammin käyntiin ja oli hyvässä vauhdissa kun 90-luvun lama iski. Tuolloin yrityskaupat vaihtuivat konkursseihin ja yritysten rahoituspakettien rakentamiseen. Tilanne oli tuolloin haastava, kun nykyistä yrityssaneerausta koskevaa lainsäädäntöä ei ollut. Toiminnan laajentuessa Forumissakin jo runsaasti laajentuneet toimitilat kävivät pieniksi 1999 ja toiminta jatkui Fennia korttelissa Helsingin toimistomme nykyisissä toimitiloissa.

Saapuminen

Saavuttaessa tapahtuu ilmoittautuminen Technopolis Ruoholahti 2:ssa osoitteessa Energiakuja 3 olevaan vastaanottoon, josta teidät ohjataan eteenpäin. Odottakaa, että teidät tullaan noutamaan aulasta.

Pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti Salmiparkkiin. Ulkona olevat parkkipaikat ovat usein täynnä. Salmiparkissa auto kannattaa pysäköidä I tai J sektorille, josta opasteet vastaanottoon menevään hissiin.

Tarkemmat saapumisohjeet Technopolis Ruoholahteen löydätte:
https://technopolisglobal.com/fi/toimitilat/helsinki/ruoholahti/saapumisohjeet/

Hiilikatu 3, Technopolis Ruoholahti
00180 Helsinki
puhelin 020 749 8160
faksi (09) 694 3566
sähköposti: 

Asiakkuuksista Helsingissä vastaavat

Markku Lindblad
Inkeri Vuorinen
Juhani Tukia
Minna Ravi

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad