Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien. Helsingin toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Hiilikatu 3.

Henkilöstö

Helsingin toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Toiminta alkoi 1.8.1990 Helsingissä, Forumissa sijainneesta 9 m² toimitilasta, jossa Lindblad työskenteli yksinään. Toiminta lähti ennakoitua nopeammin käyntiin ja oli hyvässä vauhdissa kun 90-luvun lama iski. Tuolloin yrityskaupat vaihtuivat konkursseihin ja yritysten rahoituspakettien rakentamiseen. Tilanne oli tuolloin haastava, kun nykyistä yrityssaneerausta koskevaa lainsäädäntöä ei ollut. Toiminnan laajentuessa Forumissakin jo runsaasti laajentuneet toimitilat kävivät pieniksi 1999 ja toiminta jatkui Fennia korttelissa Helsingin toimistomme nykyisissä toimitiloissa.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee neljän minuutin kävelymatkan päässä Rautatientorilta Helsingin yliopiston metroaseman päällä. Toimiston edessä pysähtyvät raitiolinjat 3, 6 ja 9. Omalla autolla tulevat löytävät pysäköintipaikan Kauppakeskus Kluuvin pysäköintihallista. Toimistomme sijaitsee 4. kerroksessa, jonne pääsee myös hissillä.

Hiilikatu 3, Technopolis Ruoholahti
00180 Helsinki
puhelin 020 749 8160
faksi (09) 694 3566
sähköposti: 

Asiakkuuksista Helsingissä vastaavat

Markku Lindblad
Tapio Tuomisto
Inkeri Vuorinen
Juhani Tukia
Minna Romu

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2022 Asianajotoimisto Lindblad