Asianajotoimisto Lindblad Imatralla

Imatran toimistomme palvelee ja toimittaa tarvitsemanne asianajopalvelut Imatralla ja Etelä-Karjalan alueella sopimuksen mukaan.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien. Imatran asianajotoimisto sijaitsee Imatran Seudun Tietotalossa.

Henkilöstö

Imatran toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä.Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Asianajotoimistomme on perustettu asianajaja Markku Lindbladin toimesta Helsingissä vuonna 1990.

2010 totesimme, että Etelä-Karjalassa on merkittävästi kysyntää Imatralla. Avasimme toimipisteen Imatran Tietotaloon uuden teatterin läheisyyteen. Toimipiste oli ajateltu satunnaisesti, tarpeen mukaan käytettäväksi toimipisteeksi. Hyvin pian Imatralla oli kuitenkin pysyvä miehitys. Imatran toiminta on ollut tasaisessa kasvussa ja toiminta Imatralla on vakiintunut. Sijainti Tietotalossa on mahdollistanut toimitilojen laajentamisen seiniä puhkomalla lisätilan tarpeen ja toiminnan kasvun myötä.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Imatrankoskella hyvien yhteyksien varrella. Imatran Seudun Tietotalon asiakaspysäköintipaikat ovat asiakkaiden käytettävissä. Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa. Käytössä on hissi.

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra
puhelin 020 749 8170
sähköposti: imatra@lindblad.fi

Asiakkuuksista Imatralla vastaavat

profilepic

Mari Kokkoniemi-Kaksonen

varatuomari, lakimies ja musiikkipedagogi

mari.kokkoniemi-kaksonen@lindblad.fi
020 749 8188

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

profilepic

Päivi Rautio

asianajosihteeri

paivi.rautio@lindblad.fi
020 749 8179

Varaa palaveriaika (Imatra)

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.