fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Imatran asianajotoimisto sijaitsee Imatran Seudun Tietotalossa.

Henkilöstö

Imatran toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä.Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Asianajotoimistomme on perustettu asianajaja Markku Lindbladin toimesta Helsingissä vuonna 1990.

2010 totesimme, että Etelä-Karjalassa on merkittävästi kysyntää Imatralla. Avasimme toimipisteen Imatran Tietotaloon uuden teatterin läheisyyteen. Toimipiste oli ajateltu satunnaisesti, tarpeen mukaan käytettäväksi toimipisteeksi. Hyvin pian Imatralla oli kuitenkin pysyvä miehitys. Imatran toiminta on ollut tasaisessa kasvussa ja toiminta Imatralla on vakiintunut. Sijainti Tietotalossa on mahdollistanut toimitilojen laajentamisen seiniä puhkomalla lisätilan tarpeen ja toiminnan kasvun myötä.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Imatrankoskella hyvien yhteyksien varrella. Imatran Seudun Tietotalon asiakaspysäköintipaikat ovat asiakkaiden käytettävissä. Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa. Käytössä on hissi.

F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra
puhelin 020 749 8170
sähköposti: 

Asiakkuuksista Imatralla vastaavat:

Keijo Siiskonen
Markku Lindblad
Lasse Jelekäinen
Päivi Rautio

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad