Asianajotoimisto Lindblad Joensuusssa

Joensuun toimistomme palvelee ja toimittaa tarvitsemanne asianajopalvelut koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Asianajotoimistomme sijaitsee Joensuun Tiedepuistossa.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien.

Henkilöstö

Joensuun toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Saapuminen

Toimistomme on muuttanut heinäkuun 2017 aikana Joensuun Tiedepuiston tiloihin.
Meidät löytää osoitteesta Länsikatu 15, rakennus 3B.

Parkkitilaa löytyy viereisestä pysäköintitalosta, joka on avoinna ma-pe 7:40 – 16:30.
Samoina aikoina pääsee pysäköintihallista vapaasti kulkemaan yhdyskäytävää pitkin
3B-rakennuksen 2. kerrokseen.

Saavuttuanne noudamme teidät rakennuksen 3B aulasta, sillä rakennuksessa pääsee
liikkumaan ainoastaan kulkutunnisteilla.

 

Historiikki

Tunnettu Joensuulainen liikejuristi ja asianajaja Jorma K. Lehtonen kuoli keväällä 2005 kahden oikeudenkäyntipäivän välisenä yönä. Asianajaja ei voi enempää saappaat jalassa kuolla.

Lehtosen toimiston tultua myyntiin totesimme sen sijainniltaan, yhteyksiltään, profiililtaan sekä jutturakenteeltaan erittäin sopivaksi yrityksellemme. Teimme pian kaupat kuolinpesän kanssa.

Toimiston tilanne oli haasteellinen: merkittävä osa töistä oli ennen kauppaa jaettu kollegoille ja kilpailijat pyrkivät saamaan yritysasiakkaat itselleen. Lehtonen oli kuollessaan toimiston ainoa lakimies ja henkilökunta muodostui asianajosihteeristä. Budjetoimme ensimmäiselle kahdelletoista kuukaudelle liikevaihdon puolittumisen. Aloitimme ripeästi Lappeenrannassa hyviksi koettujen toimenpiteiden sarjan niin markkinoinnin kuin lakimiehen rekrytoinninkin saralla. Vuoden kuluttua jouduimme toteamaan budjetoinnin epäonnistuneen täysin. Liikevaihto olikin tuplaantunut eikä puolittunut!

Joensuussa toimimme Jorma K. Lehtosen vanhoissa toimitiloissa Teräskulman talossa vuoden 2013 loppuun saakka ja vuoden 2014 alussa siirryimme Kauppakeskus Isossa Myyssä sijaitsevaan moderniin toimitilaan. Heinäkuussa 2017 toimistomme siirtyi Joensuun Tiedepuistoon.

Toimintamme Joensuussa on vakaalla pohjalla ja maakunnasta onkin vuosien varrella tullut monia toimistomme suurimpia toimeksiantoja. Syynä on se, että maakunnassa asiakkainamme on monia ulkomaankauppaa tekeviä asiakasyrityksiä. Joensuusta käsin olemme hoitaneet myös Pohjois-Savon yritysasiakkaiden toimeksiannot.

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Länsikatu 15, rakennus 3B
80110 Joensuu
Ajanvaraukset sihteerin kautta
puhelin 020 749 8179
sähköposti: joensuu@lindblad.fi

Asiakkuuksista Joensuussa vastaavat

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

profilepic

Teppo Koskinen

varatuomari

teppo.koskinen@lindblad.fi
020 749 8182

profilepic

Päivi Rautio

asianajosihteeri

paivi.rautio@lindblad.fi
020 749 8179

Varaa palaveriaika (Joensuu)

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.