fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti.

Henkilöstö

Joensuun toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Tunnettu Joensuulainen liikejuristi ja asianajaja Jorma K. Lehtonen kuoli keväällä 2005 kahden oikeudenkäyntipäivän välisenä yönä. Asianajaja ei voi enempää saappaat jalassa kuolla.

Lehtosen toimiston tultua myyntiin totesimme sen sijainniltaan, yhteyksiltään, profiililtaan sekä jutturakenteeltaan erittäin sopivaksi yrityksellemme. Teimme pian kaupat kuolinpesän kanssa.

Toimiston tilanne oli haasteellinen: merkittävä osa töistä oli ennen kauppaa jaettu kollegoille ja kilpailijat pyrkivät saamaan yritysasiakkaat itselleen. Lehtonen oli kuollessaan toimiston ainoa lakimies ja henkilökunta muodostui asianajosihteeristä. Budjetoimme ensimmäiselle kahdelletoista kuukaudelle liikevaihdon puolittumisen. Aloitimme ripeästi Lappeenrannassa hyviksi koettujen toimenpiteiden sarjan niin markkinoinnin kuin lakimiehen rekrytoinninkin saralla. Vuoden kuluttua jouduimme toteamaan budjetoinnin epäonnistuneen täysin. Liikevaihto olikin tuplaantunut eikä puolittunut!

Joensuussa toimimme Jorma K. Lehtosen vanhoissa toimitiloissa Teräskulman talossa vuoden 2013 loppuun saakka ja vuoden 2014 alussa siirryimme Kauppakeskus Isossa Myyssä sijaitsevaan moderniin toimitilaan. Heinäkuussa 2017 toimistomme siirtyi Joensuun Tiedepuistoon.

Toimintamme Joensuussa on vakaalla pohjalla ja maakunnasta onkin vuosien varrella tullut monia toimistomme suurimpia toimeksiantoja. Syynä on se, että maakunnassa asiakkainamme on monia ulkomaankauppaa tekeviä asiakasyrityksiä. Joensuusta käsin olemme hoitaneet myös Pohjois-Savon yritysasiakkaiden toimeksiannot.

Saapuminen

Toimistomme on muuttanut heinäkuun 2017 aikana Joensuun Tiedepuiston tiloihin.
Meidät löytää osoitteesta Länsikatu 15, rakennus 4A.

Parkkitilaa löytyy viereisestä pysäköintitalosta, joka on avoinna ma-pe 7:40 – 16:30.
Samoina aikoina pääsee pysäköintihallista vapaasti kulkemaan yhdyskäytävää pitkin
3B-rakennuksen 2. kerrokseen.

Saavuttuanne noudamme teidät rakennuksen 3B aulasta, sillä rakennuksessa pääsee
liikkumaan ainoastaan kulkutunnisteilla.

Länsikatu 15, rak. 4A
postiosoite Länsikatu 15, rak. 3B
080110 Joensuu
p. 020 749 8180

Palvelukielet: suomi, englanti

Asiakkuuksista Joensuussa vastaavat:

Markku Lindblad
Lasse Jelekäinen
Päivi Rautio

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad