Asianajotoimisto Lindblad Joensuusssa

Joensuun toimistomme palvelee ja toimittaa tarvitsemanne asianajopalvelut koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Joensuun asianajotoimisto sijaitsee ydinkeskustassa liikekeskus Iso Myyn yhteydessä.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien.

Henkilöstö

Joensuun toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa liikekeskus Iso Myyn yhteydessä. Toimistollemme voi saapua Niskakadun puolelta liikehuoneistoille tarkoitetusta sisäänkäynnistä. Liikekeskuksen avoinna ollessa toimistollemme voi saapua myös liikekeskuksen muiden sisäänkäyntien kautta. Liikekeskuksen oman pysäköintitalon lisäksi toimistomme läheisyydessä on kadunvarsipaikkoja sekä muiden liikekeskusten ja yksityisten pysäköintitalojen tarjoamia pysäköintipaikkoja.

Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa, jonne pääsee myös hissillä.

Historiikki

Tunnettu Joensuulainen liikejuristi ja asianajaja Jorma K. Lehtonen kuoli keväällä 2005 kahden oikeudenkäyntipäivän välisenä yönä. Asianajaja ei voi enempää saappaat jalassa kuolla.

Lehtosen toimiston tultua myyntiin totesimme sen sijainniltaan, yhteyksiltään, profiililtaan sekä jutturakenteeltaan erittäin sopivaksi yrityksellemme. Teimme pian kaupat kuolinpesän kanssa.

Toimiston tilanne oli haasteellinen: merkittävä osa töistä oli ennen kauppaa jaettu kollegoille ja kilpailijat pyrkivät saamaan yritysasiakkaat itselleen. Lehtonen oli kuollessaan toimiston ainoa lakimies ja henkilökunta muodostui asianajosihteeristä. Budjetoimme ensimmäiselle kahdelletoista kuukaudelle liikevaihdon puolittumisen. Aloitimme ripeästi Lappeenrannassa hyviksi koettujen toimenpiteiden sarjan niin markkinoinnin kuin lakimiehen rekrytoinninkin saralla. Vuoden kuluttua jouduimme toteamaan budjetoinnin epäonnistuneen täysin. Liikevaihto olikin tuplaantunut eikä puolittunut!

Joensuussa toimimme Jorma K. Lehtosen vanhoissa toimitiloissa Teräskulman talossa vuoden 2013 loppuun saakka ja vuoden 2014 alussa siirryimme Kauppakeskus Isossa Myyssä sijaitsevaan moderniin toimitilaan.

Toimintamme Joensuussa on vakaalla pohjalla ja maakunnasta onkin vuosien varrella tullut monia toimistomme suurimpia toimeksiantoja. Syynä on se, että maakunnassa asiakkainamme on monia ulkomaankauppaa tekeviä asiakasyrityksiä. Joensuusta käsin olemme hoitaneet myös Pohjois-Savon yritysasiakkaiden toimeksiannot.

 

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Niskakatu 7, 3krs
80100 Joensuu
Käynti myös Kauppakatu 28, kauppakeskus Iso Myyn kautta.
puhelin 020 749 8180
faksi (013) 126 921
sähköposti: joensuu@lindblad.f

Asiakkuuksista Joensuussa vastaavat

profilepic

Katri Suhonen

vanhempi lakimies

katri.suhonen@lindblad.fi
020 749 8163

profilepic

Pirkko Liimatainen

asianajosihteeri

pirkko.liimatainen@lindblad.fi
020 749 8182

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

profilepic

Juhani Tukia

asianajaja

juhani.tukia@lindblad.fi
020 749 8166

Varaa palaveriaika (Joensuu)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.