fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Toimisto sijaitsee Valtakadulla Assi Vapaudenaukion tiloissa.

Henkilöstö

Lappeenrannan toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Asianajotoimistomme on perustettu asianajaja Markku Lindbladin toimesta Helsingissä vuonna 1990. 

Keväällä 2004 ostimme Asianajotoimisto Risto Hovi Oy:n osakekannan. Risto Hovi oli värikkäänä henkilönä niin liikejuridiikassa kuin politiikassa Etelä-Karjalassa erittäin tunnettu. Hovi toimi toimistomme neuvottelevana lakimiehenä kuolemaansa saakka. Risto Hovin kanssa kaupan yhteydessä sovitut liikevaihtotavoitteet kauppaa seuraavan kahden vuoden ajalle toteutuivat 98 %:sti. Risto Hovin kontaktipinta ja se draivi, jolla työtä Etelä-Karjalassa tehtiin saivat toiminnan mahtavaan lentoon.

Toimimme Risto Hovin toimitiloissa Karjalankulman talossa kymmenisen vuotta. Toiminnan laajentuessa jouduimme kuitenkin puhkaisemaan seinät vuonna 2012 kahteen naapurihuoneistoon mikä mahdollisti nimenomaan lisäneuvottelutilojen saamisen käyttöön.

Lappeenrannan toimisto on sittemmin muuttanut Assi Vapaudenaukion uusiin toimistotiloihin.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion 2 talossa. Pysäköintipaikkoja löytyy Vapaudenaukion sisäpihalta (rekisteröinti Assin aulapalveluissa) sekä maksullisesta P-Pormestari parkkihallista.

Valtakatu 51
(Assi Vapaudenaukio)
53100 Lappeenranta
p. 020 749 8170

Palvelukielet: suomi, englanti

Asiakkuuksista Lappeenrannassa vastaavat:

Keijo Siiskonen
Markku Lindblad
Lasse Jelekäinen
Päivi Rautio

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad