Asianajotoimisto Lindblad Lappeenrannassa

Lappeenrannan toimistomme palvelee ja toimittaa tarvitsemanne asianajopalvelut sekä Lappeenrannassa että Etelä-Karjalan alueella sopimuksen mukaan.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien. Toimisto sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa Oksasenkadulla aivan kauppatorin läheisyydessä.

Henkilöstö

Lappeenrannan toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Asianajotoimistomme on perustettu asianajaja Markku Lindbladin toimesta Helsingissä vuonna 1990. 

Keväällä 2004 ostimme Asianajotoimisto Risto Hovi Oy:n osakekannan. Risto Hovi oli värikkäänä henkilönä niin liikejuridiikassa kuin politiikassa Etelä-Karjalassa erittäin tunnettu. Hovi toimi toimistomme neuvottelevana lakimiehenä kuolemaansa saakka. Risto Hovin kanssa kaupan yhteydessä sovitut liikevaihtotavoitteet kauppaa seuraavan kahden vuoden ajalle toteutuivat 98 %:sti. Risto Hovin kontaktipinta ja se draivi, jolla työtä Etelä-Karjalassa tehtiin saivat toiminnan mahtavaan lentoon.

Toimimme Risto Hovin toimitiloissa Karjalankulman talossa edelleenkin. Toiminnan laajentuessa jouduimme kuitenkin puhkaisemaan seinät vuonna 2012 kahteen naapurihuoneistoon mikä mahdollisti nimenomaan lisäneuvottelutilojen saamisen käyttöön.

Lappeenrannan toimisto on keskeinen tukipilari toimistossamme. Lappeenrannassa liikejuridiikan ja muiden toimistomme repertuaariin kuuluvien toimeksiantojen lisäksi työtä ovat värittäneet venäläiset asiakkaat, jotka henkilökohtaisesti tai yhtiöidensä kautta ovat työllistäneet meitä merkittävästi. Olemmekin panostaneet venäjänkielisille asiakkaille suunnattuihin palveluihin ja keskittäneet nämä palvelut Lappeenrantaan.

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa. Käytössä on runsaasti yleistä pysäköintitilaa sekä toimistomme edustalla että lähietäisyydellä sijaitsevilla liikekeskuksien pysäköintipaikoilla.

 

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Valtakatu 51 (Assi Vapaudenaukio)
53100 Lappeenranta
puhelin 020 749 8170
sähköposti:lappeenranta@lindblad.fi

 

Asiakkuuksista Lappeenrannassa vastaa

profilepic

Mari Kokkoniemi-Kaksonen

varatuomari, lakimies ja musiikkipedagogi

mari.kokkoniemi-kaksonen@lindblad.fi
020 749 8188

profilepic

Teppo Koskinen

varatuomari

teppo.koskinen@lindblad.fi
020 749 8182

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

profilepic

Päivi Rautio

asianajosihteeri

paivi.rautio@lindblad.fi
020 749 8179

Varaa palaveriaika (Lappeenranta)

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.