Asianajotoimisto Lindblad Mikkelissä

Mikkelin toimisto palvelee ja toimittaa tarvisemanne asianajopalvelut Mikkelin seudulla. Toimisto sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa Kirkkopuiston kupeessa.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien. Toimisto sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa Kirkkopuiston kupeessa.

Henkilöstö

Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Saapuminen

Toimisto sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa Vuorikadulla Kirkkopuistoa vastapäätä, korttelin Porrassalmenkadun puoleisessa päädyssä. Rappu 3 A on kerrostalorakennuksen alla sisäpihalle johtavassa käytävässä. Toimisto sijaitsee 2. kerroksessa.

Mikkelin toimiston lähellä on pysäköintipaikkoja Vuorikadun kummallakin puolella Kirkkopuiston kohdalla sekä Porrassalmenkadulla kumpaankin suuntaan. Mikkelin Toriparkki on nykyaikainen ja tilava parkkihalli Mikkelin torin alla ja torilta matkaa toimistollemme on vain noin 300 metriä.

Historiikki

Etelä-Savon pääkaupunki Mikkeli valikoitui 2013 toimistomme strategiaan sopivaksi laajentumiskohteeksi. Sielläkin päädyimme torin läheisyyteen Vuorikadulle. Mikkelissä kysyntää on riittänyt. Mikkelistä onkin muutamassa vuodessa tullut olennainen osa Itä-Suomen toimistoverkkoamme.

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Vuorikatu 3A, 2.krs
50100 Mikkeli
Ajanvaraukset sihteerin kautta
puhelin 020 749 8172
sähköposti: mikkeli@lindblad.fi

Asiakkuuksista Mikkelissä vastaavat

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

profilepic

Juhani Tukia

asianajaja

juhani.tukia@lindblad.fi
020 749 8166

profilepic

Päivi Rautio

asianajosihteeri

paivi.rautio@lindblad.fi
020 749 8179

Varaa palaveriaika (Mikkeli)

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.