fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Toimisto sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa Kirkkopuiston kupeessa.

Henkilöstö

Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

Etelä-Savon pääkaupunki Mikkeli valikoitui 2013 toimistomme strategiaan sopivaksi laajentumiskohteeksi. Sielläkin päädyimme torin läheisyyteen Vuorikadulle. Mikkelissä kysyntää on riittänyt. Mikkelistä onkin muutamassa vuodessa tullut olennainen osa Itä-Suomen toimistoverkkoamme.

Saapuminen

Toimisto sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa Vuorikadulla Kirkkopuistoa vastapäätä, korttelin Porrassalmenkadun puoleisessa päädyssä. Rappu 3 A on kerrostalorakennuksen alla sisäpihalle johtavassa käytävässä. Toimisto sijaitsee 2. kerroksessa.

Mikkelin toimiston lähellä on pysäköintipaikkoja Vuorikadun kummallakin puolella Kirkkopuiston kohdalla sekä Porrassalmenkadulla kumpaankin suuntaan. Mikkelin Toriparkki on nykyaikainen ja tilava parkkihalli Mikkelin torin alla ja torilta matkaa toimistollemme on vain noin 300 metriä.

Mikkeli

Vuorikatu 3 A, 2. krs
50100 Mikkeli
p. 020 749 8155

Palvelukielet: suomi, englanti

Asiakkuuksista Mikkelissä vastaavat:

Juhani Tukia
Markku Lindblad
Päivi Rautio

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad