fbpx

9.11.2022

Lindblad avusti ESSOTEa pitkässä vahingon­korvausasiassa

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote joutui osalliseksi vahingonkorvausasiaan 2020. Tapausta käsiteltiin ensin käräjäoikeudessa ja sitten hovioikeudessa. Asianajotoimisto Lindblad avusti Essotea läpi koko asian käsittelyn. Päätös asiasta oli Essoten kannalta myönteinen kummassakin oikeusasteessa.

Yhteistyöstä Asianajotoimisto Lindbladin kanssa kertoo Essoten va. johtava lakimies Sanni Nieminen: ”Essoten näkökulmasta Lindblad teki pitkäkestoisen prosessin hoitamisen helpoksi.”

”Yhteistyötä on leimannut aktiivinen ja tehokas asioiden hoitaminen. Lindbladilla oli jatkuvasti kokonaisvaltainen tilannekuva sekä asiasta että prosessin etenemisestä, mikä helpotti asian hoitamista meidän päässämme. Meiltä on ollut asiassa mukana useita viranhaltijoita eri vaiheissa, ja Lindbladin tiimi on pitänyt langat hyvin käsissään läpi pitkän prosessin.”

”Kaiken kaikkiaan yhteistyöstä Lindbladin kanssa jäi todella asiantunteva vaikutelma. Heillä oli todella hyvä balanssi sen suhteen, mitkä asiat hoidetaan suoraan ja mihin pyydetään kommentti meidän väeltä – näin asiat etenivät sujuvasti”, Nieminen kertoo.

”Yhteistyö Asianajotoimisto Lindbladin tiimin kanssa oli todella sujuvaa.”

Asianajopalvelut puitesopimuksella kunnille ja julkisyhteisöille

Tarjoamme kunnille ja muille julkisyhteisöille vaivattoman tavan järjestää tarvittavat asianajopalvelut ja juridinen apu. Asianajotoimisto Lindblad on monialainen asianajotoimisto, jolla on toimipisteitä useilla eri paikkakunnilla.

Ota yhteyttä yritysjuridiikan asiantuntijoihimme

Kysy lisää juridisista palveluistamme kunnille ja julkisyhteisöille.

Markku Lindblad

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad