fbpx

25.4.2024

Yleisneuvonnan nopeus ja monipuolisuus on auttanut Vaaja Consultingia

Vaaja Consulting Oy on yritysohjelmistoihin ja pilviratkaisuihin keskittynyt yritys, joka välittää IT-alan kokeneita osaajia asiakasyrityksilleen. Olemme avustaneet Vaaja Consultingia yleisneuvontasopimuksen turvin monenlaisissa sopimusasioissa. Yhteistyöstämme kertoo Reetta Repo, yhtiön co-founder.

Ehjä ketju toimeksiannoista työsopimuksiksi

”Myymme asiantuntijatyötä selkeästi meitä suuremmille asiakkaille, joten vastapuolella sopimuksia on usein laatimassa tai tarkastamassa juristi”, Repo kertoo ja jatkaa: ”Halusimme alusta asti, että sopimusasiat ovat kunnossa. Tämän vuoksi päätimme tehdä yleisneuvontasopimuksen Asianajotoimisto Lindbladin kanssa.”

Yleisneuvontapalvelun nopeus ja monipuolisuus on auttanut yhtiötämme

”Olemme saaneet apua monenlaisiin suurempiin ja pienempiin asioihin. Erityisesti hyötyä on ollut siitä, että olemme saaneet yleisneuvontapalvelun kautta apua nopeasti esim. asiakkaidemme kanssa tehtäviin toimeksiantosopimuksiin ja työsopimuspohjiin, joiden avulla toimeksiantoihin palkataan osaajia. Meille on ollut tärkeää, että koko toimeksianto–työsopimusprosessi on mietitty kokonaisuutena. Sehän on koko liiketoimintamme perusta!” Repo toteaa.

Kysy yleisneuvontapalvelusta

Asianajotoimisto Lindblad & Co. auttaa yleisneuvontasopimuksella joustavasti monenlaisissa yritysjuridiikan ja työoikeuden asioissa.

Tehokas ohjaus alaan perehtyneen juristin puheille

”Yleisneuvonta on ollut myös tehokas toimintamalli meidän kannaltamme. Aina kun meillä on herännyt tarve, olemme kysyneet apua ja meidät on nopeasti ohjattu keskustelemaan alaan perehtyneen substanssiosaajan kanssa. Lisäksi pitää erikseen kehua, että Asianajotoimisto Lindbladin osaajien kyky ottaa asioita nopeasti haltuun on ollut erinomainen”, Repo kertoo tyytyväisenä. ”Lisäksi materiaali, jota Lindbladilta on tullut, on ollut monipuolisesti käsitelty, kattava ja eri asiat huomioon ottava.”

Ulkopuolisen ammattilaisen näkemys yhtiömme toimintaan

”Lindbladin tiimin kanssa tehdyn yhteistyön aikana on myös noussut esiin asioita, joihin meidän kannattaa kiinnittää huomiota. Saamme tavallaan tätä kautta myös hyötyä heidän osaamisestaan sen suhteen, missä me voimme parantaa omaa toimintaamme, vaikka aihe ei olisikaan akuutti tai varsinaisesti juuri sillä hetkellä pöydällä”, Repo toteaa.

Näin teet hyvän sopimuksen

Laadimme avuksesi oppaan, johon kokosimme keskeisimmät onnistuneeseen sopimuksentekoon liittyvät asiat.

© 2024 Asianajotoimisto Lindblad