Asianajotoimisto Lindblad Tampereella

Tampereen toimistomme palvelee ja toimittaa tarvitsemanne asianajopalvelut koko Pirkanmaan maakunnan alueelle. Tampereen asianajotoimisto sijaitsee ydinkeskustassa Keskustorin läheisyydessä Hämeenkadulla.

Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti. Meillä on valmiudet palvella myös venäjänkielisiä asiakkaita ja tarjota heille monipuolista oikeudellista osaamista heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtien.

Henkilöstö

Tampereen toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Asianajaja Minna Romu toimii tiiminvetäjänä toimistojemme yhteisessä kiinteistötiimissä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Saapuminen

Toimisto sijaitsee Keskustorin vieressä, Hämeenkadulla. Tampereen bussit tulevat keskustorille ja pysähtyvät korkeintaan muutaman minuutin kävelymatkan päähän toimistosta. Pysäköintitilaa autoileville löytyy läheltä Finlaysonin tai Plevnan parkkihalleista, sekä myös Anttilan tai Sokoksen parkkihallista.

Historiikki

2007 asianajaja Markku Lumme haki jatkajaa toiminnalleen Tampereella ja Ylöjärvellä. Lumme profiloitui konkurssien ja saneerausten saralla. Lumpeen yhtiö fuusioitiin toimistoomme 2007. Lumme työskenteli toimistossamme kunnes jäi sairaseläkkeelle 2009.

Tampereella toimimme Verstaankadulla vuoteen 2012 saakka. Tuolloin siirryimme paremmin toimintamalliimme sopivan Hämeenkadun varrelle Keskustorin läheisyyteen. Uudet tilat olivat merkittävästi toiminnallisemmat ja erityisesti neuvottelutilat kohenivat, millä on iso merkitys käytännön toiminnassamme.

Konkurssien osuus Pirkanmaan liikevaihdosta on Lumpeen ajoista vähentynyt, mutta muiden toimistomme leipälajeihin kuuluvien jutturyhmien osuus on vastaavasti olennaisesti lisääntynyt. Ylöjärven toimiston toiminnot yhdistettiin Tampereen toimiston kanssa ja toiminnot keskitettiin Tampereelle. Tarjoamme Tampereella yritysasiakkaillemme kaikki samat palvelut joita tarjoamme muissa toimipisteissä.

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Hämeenkatu 18 A 10-1
33200 Tampere
puhelin 020 749 8190
faksi (03) 213 3070
sähköposti:tampere@lindblad.fi

Asiakkuuksista Tampereella vastaa

profilepic

Minna Romu

asianajaja

minna.romu@lindblad.fi
020 749 8193

profilepic

Hanna Lahti

varatuomari, vanhempi lakimies (äitiyslomalla)

hanna.lahti@lindblad.fi
020 749 8196

profilepic

Inkeri Vuorinen

asianajosihteeri

inkeri.vuorinen@lindblad.fi
020 749 8162

profilepic

Markku Lindblad

asianajaja, osakas

markku.lindblad@lindblad.fi
020 749 8161

Varaa palaveriaika (Tampere)

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY