fbpx

Erityisosaamisen alueitamme ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus. Toimistoverkkomme toimii valtakunnallisesti ja kutakin toimeksiantoa varten kootaan räätälöidysti henkilöstö eri toimipisteistä henkilöiden erityisalojen mukaisesti.

Henkilöstö

Tampereen toimistollamme työskentelee useita lakimiehiä. Asianajaja Minna Ravi toimii tiiminvetäjänä toimistojemme yhteisessä kiinteistötiimissä. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

Historiikki

2007 asianajaja Markku Lumme haki jatkajaa toiminnalleen Tampereella ja Ylöjärvellä. Lumme profiloitui konkurssien ja saneerausten saralla. Lumpeen yhtiö fuusioitiin toimistoomme 2007. Lumme työskenteli toimistossamme kunnes jäi sairaseläkkeelle 2009.

Tampereella toimimme Verstaankadulla vuoteen 2012 saakka. Tuolloin siirryimme paremmin toimintamalliimme sopivan Hämeenkadun varrelle Keskustorin läheisyyteen. Uudet tilat olivat merkittävästi toiminnallisemmat ja erityisesti neuvottelutilat kohenivat, millä on iso merkitys käytännön toiminnassamme.

Konkurssien osuus Pirkanmaan liikevaihdosta on Lumpeen ajoista vähentynyt, mutta muiden toimistomme leipälajeihin kuuluvien jutturyhmien osuus on vastaavasti olennaisesti lisääntynyt. Ylöjärven toimiston toiminnot yhdistettiin Tampereen toimiston kanssa ja toiminnot keskitettiin Tampereelle. Tarjoamme Tampereella yritysasiakkaillemme kaikki samat palvelut joita tarjoamme muissa toimipisteissä.

Saapuminen

Toimisto sijaitsee Keskustorin vieressä, Hämeenkadulla. Tampereen bussit tulevat keskustorille ja pysähtyvät korkeintaan muutaman minuutin kävelymatkan päähän toimistosta. Pysäköintitilaa autoileville löytyy läheltä Finlaysonin tai Plevnan parkkihalleista, sekä myös Anttilan tai Sokoksen parkkihallista.

Hämeenkatu 18 A 10-1
33200 Tampere
p. 020 749 8190

Palvelukielet: suomi, englanti

Asiakkuuksista Tampereella vastaavat:

Minna Ravi
Inkeri Vuorinen
Markku Lindblad

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Asianajotoimisto Lindblad