Topi Heinänen

Topi Heinänen toimii Imatran, Lappeenrannan, Joensuun ja Mikkelin toimistoillamme ja on Imatran sekä Lappeenrannan toimistojen vastaava asianajaja.

Topi Heinänen

Topi Heinänen

asianajaja, varatuomari Kiinteistö- ja asuntotiimin, konkurssi- ja saneeraus- sekä perintätiimin sekä perhe- ja perintötiimin vetäjä topi.heinanen@lindblad.fi Puhelin 020 749 8176
Sihteeri

Erityisosaamisena riidanratkaisu, lisänä monta muuta erikoisosaamisaluetta

Asianajaja, varatuomari Topi Heinänen hoitaa pääsääntöisesti riidan ratkaisuun, perhe- ja jäämistöoikeuteen, insolvenssioikeuteen ja yritysjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja. Hän hoitaa myös talousrikoksiin ja työturvallisuusrikokseen liittyviä toimeksiantoja.

Heinäsen vahvinta erikoisosaamisaluetta on riidanratkaisu. Heinänen avustaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä erilaisissa riita-asioissa, kuten kiinteistöihin ja asunto-osakkeisiin liittyvissä riidoissa sekä yritysten välisissä sopimusriidoissa tuomioistuimissa ja niiden ulkopuolella. Heinänen hoitaa myös vahingonkorvauksiin liittyviä asioita. Hän avustaa asianomistajia ja vastaajia vaativissakin rikosasioissa, kuten talousrikoksissa ja työturvallisuusrikoksissa.

Topi Heinänen hoitaa myös perhe- ja jäämistöoikeudellisia toimeksiantoja. Hän toimii pyydettäessä kuolinpesissä pesänselvittäjänä ja -jakajana sekä avioeropesissä pesänjakajana. Heinänen avustaa asioissa, jotka liittyvät lasten huoltoon, tapaamiseen ja elatukseen.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi Heinänen avustaa laaja-alaisesti yrityksiä liittyen niiden tarvitsemiin asiakirjoihin ja ongelmien ratkaisemiseen. Heinänen avustaa yrityksiä myös yrityssaneeraukseen liittyvissä asioissa ja toimii pyydettäessä pesänhoitajana konkurssipesissä.

Viimeisimpiä töitäni

Lindblad tarjoaa tarvittavan lakiosaamisen Konepaja Antti Ranta -konsernille

Lähes 14 vuoden yhteistyön aikana konsernin yhtiöt ovat saaneet Lindbladilta juridista apua mm. erilaisiin sopimuksiin, riidanratkaisuun ja konkurssiasioihin.

» Lue lisää

Jounin Kaupan kauppiaspariskunta luottaa lakiasioissa Lindbladiin

Koko Suomen tuntemaksi lähivuosina noussut Jounin Kauppa Oy:n kauppiaspari Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen kääntyy lakiosaamista vaativissa asioissa poikkeuksetta Asianajotoimisto Lindblad & Co:n puoleen.

» Lue lisää

RE Groupille lakiasiantuntijan palveluiden käyttäminen on itsestään selvää

RE Group on jalostunut nykyiseen muotoonsa useiden yritysjärjestelyjen kautta. Asianajotoimisto Lindblad on ollut lakiasiantuntijana mukana muutoksissa jo 15 vuoden ajan.

» Lue lisää