Yritysjärjestelyt ovat Asianajotoimisto Lindbladin vahvaa erikoisosaamisaluetta. Avustamme yrityksiä, ostajia, myyjiä ja näiden rahoittajia erilaisissa yritysjärjestelyissä, oli kyseessä sitten yrityksen perustaminen, yrityksen ostaminen, yrityksen myyminen, liiketoimintakauppa tai osakekauppa.

Kattavaa palvelua yritysten tarpeiden mukaan

Neuvomme yksilöllisesti erilaisten yritysjärjestelyjen hoidossa. Yrityskauppoihin erikoistuneet lakimiehemme toimivat yhteistyössä muiden alan asiantuntijoiden kanssa muun muassa yrityskaupan rahoitukseen ja järjestelyn verotukseen liittyen, jotta yritysjärjestelyt sujuisivat mutkattomasti. Autamme yrityksen arvon selvittämisessä ja meillä on tehokkaat menetelmät yrityksen arvonmäärityksen hoitamiseen.

Advoc-ketjun jäsenenä autamme myös kansainvälisissä yritysjärjestelyissä.

Tarkemman kuvan yritysjärjestelyihin liittyvistä palveluistamme saat, kun tutustut referensseihimme. Olemme auttaneet mm. Outokummun Energiaa, Taipalsaaren Lämpö Oy:tä, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskusta, RE Groupia ja AccessPointia.

Yhtiöoikeudellinen osaaminen yritysjärjestelyn ja yrityskaupan tukena

Yritysjärjestelyt, yrityskaupat ja niiden menestyksellinen toteutus edellyttävät useimmiten oikeudellista asiantuntemusta, koska jo pelkästään dokumentaation laatimisessa tarvitaan yritystoimintaa koskevan lainsäädännön osaamista sekä kykyä soveltaa osaamista mitä erilaisimpiin kohdeyrityksiin ja kaupantekotilanteisiin. Yrityksen arvon realistinen ja perusteltu määrittäminen on tärkeä osa yrityskauppaa tai yrityksen pääomittamista.

Kaupan kohteen ja sen toimialan huolellinen tutkiminen on tarpeen onnistuneen yrityskaupan varmistamiseksi. Kaupan kohteen tarkastuksen eli due diligencen kautta ostaja saa tiedot, joiden perusteella hän voi arvioida kattavasti liiketoiminnan riskejä ja mahdollisuuksia.

Yrityskauppaan liittyy myös erilaisia sopimuksia, joiden huolellisella laatimisella on tärkeä merkitys tulevaisuuden kannalta.

Tutustu oppaaseemme hyvän sopimuksen tekemisestä ja ota yhteyttä!

Meillä on myös vahva osaaminen julkisomisteisten yhtiöiden yritysjärjestelyistä.

Opas: Mitä osakekaupassa on muistettava?

Oppaasta saat olennaisimmat perustiedot, jotka tarvitaan onnistuneeseen osakekauppaan.

Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaasi pian! Voit myös tutustua sivustomme monipuolisiin materiaaleihin, kuten artikkeleihin ja oppaisiin.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2022 Asianajotoimisto Lindblad